查看: 21115|回復: 109
收起左側

幫助大家解決逍遙既問題!!有咩事都可以入來!!最好問題詳細d

大家有咩逍遙既問題可以入黎問問!_!我會盡我能力解答^^

大家可以係呢到問我所以逍遙既野 (例如 人物/寵物/加點/點數買既物品詳解(例如有咩用)/升lv地點/任務詳情等等.......)

人寵加點==========>http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3055778&extra=page%3D1   可以參考

評分

參與人數 1樂點 +30 收起 理由
〝為…〞 + 30 自發幫助會員

查看全部評分

回復

你個力火點加點的?:lol
回復 支持 反對

我隻金系點2靈1力1血 好唔好 係唔係好廢
回復 支持 反對

原帖由 hk992123 於 7-8-2007 13:07 發表
我隻金系點2靈1力1血 好唔好 係唔係好廢

=.=咁加法都唔知你想玩咩~~~~如過玩法=刪得人  力又係  血又係=.=怒我直說 (變左廢人)......sor
你想玩咩架 力? 法? ,可以教你加加點..

原帖由 英明神武 於 7-8-2007 10:52 發表
你個力火點加點的?:lol

=.=點解你咁想知既/////......><
你真係咁想知???.....講3個原因講你知 哈哈;P
回復 支持 反對

原帖由 kenny1992618 於 7-8-2007 13:13 發表

=.=咁加法都唔知你想玩咩~~~~如過玩法=刪得人  力又係  血又係=.=怒我直說 (變左廢人)......sor
你想玩咩架 力? 法? ,可以教你加加點..

=.=點解你咁想知既/////......><
你真係咁想知???.....講3個原因 ...

1.睇你點玩力火咁勁
2.希望可以增加去我加點文章到
3.希望可以幫助其他會員
4.我嘗試使用此加點方法再改良
5.研究力火的發展
回復 支持 反對

原帖由 英明神武 於 7-8-2007 13:17 發表

1.睇你點玩力火咁勁
2.希望可以增加去我加點文章到
3.希望可以幫助其他會員
4.我嘗試使用此加點方法再改良
5.研究力火的發展

講比你知~~我隻火加錯點的 +錯9點靈 哈哈
如冇加錯應該正確係咁加(               1-40lv  3力1敏  之後全力  哈哈
回復 支持 反對

原帖由 kenny1992618 於 7-8-2007 13:56 發表

講比你知~~我隻火加錯點的 +錯9點靈 哈哈
如冇加錯應該正確係咁加(               1-40lv  3力1敏  之後全力  哈哈

為什麼你當初不玩土
回復 支持 反對

原帖由 英明神武 於 7-8-2007 14:25 發表

為什麼你當初不玩土

因為土玩力唔一定最勁~_~
同埋土好樣 ;P
回復 支持 反對

我cb玩過力金但d法術好差 法金又好似好小血咁
回復 支持 反對

原帖由 hk992123 於 7-8-2007 15:35 發表
我cb玩過力金但d法術好差 法金又好似好小血咁

你玩力金法術當然廢法金2陪多喇~~因為你都冇+過法力既攻擊%   
法金同力金都係一樣咁多血~~所以少血一定的=.=
你試下玩法金 會好勁  不過攻擊廢的
回復 支持 反對