樓主: kenny1992618
打印 上一主題 下一主題
收起左側

幫助大家解決逍遙既問題!!有咩事都可以入來!!最好問題詳細d

發仔-.-我係新ser玩緊啦
照舊叫色魔仔....
上既密我啦=3=
回復 支持 反對

原帖由 faxi8888 於 9-8-2007 23:27 發表
我玩金的

如果要玩法,點點法好d thx

加點方式法金最基本就係3靈1敏~~你可以試下我呢隻加法=.=(法攻高 1-20lv全靈 21-40lv3靈1敏 51lv2靈2敏  到70lv照返3靈1敏 80lv加多d敏 2靈2敏 加到爆lv120lv            呢隻係我個人喜歡既加法 可以試下(1-40lv2靈2敏 41lv 3靈1敏 升到60lv後 2靈2敏加返    到75lv-85lv加全靈
86lv之後加2靈2敏 加到120lv          相性全陪一樣 先加爆金 之後火  .....木    ....水

原帖由 @小龍哥~~ 於 10-8-2007 10:13 發表
玩5到逍遙呀.....
點解禁左進入遊戲
等左好耐都冇野彈出黎!?

試下重裝隻game~~~~
我都唔係太知咩事=.=sor

原帖由 煇仔 於 10-8-2007 15:44 發表
想問問我玩水
點加點架??
我想就咁係攻
唔用技...
咁應該點加..
仲有相性應該點咩??

1.全力~攻擊力極高~但敏捷原全唔掂~多數pk都唔會win得去邊      但好處就係d怪會好少打你~可以一下秒一隻(最好就係打怪/王~你人寵都冇血~可以人拉寵,寵拉人~very good ;P ) 壞處冇敏捷~~出招太慢~升lv都慢

2.3力1敏~攻擊力高~又有敏捷 但係45lv上好少機會可以秒到d怪~~打海盜又有可能大機會滅團~

3.2力2敏~攻擊力敏捷平均 出招快 打人ok痛~pk快過人出招可以用技冰人~~冰左慢慢sm佢隻寵 ;P

4.個人建議1(1-40lv全力 41-70lv 3力1敏  71lv-100lv2力2敏 101-120lv全敏 )
5.個人建議2(1-40lv全力  41lv-90lv2力2敏   90lv開始全力)
6.個人建議3(1-20lv全敏 21-40lv 3力1敏  41-70lv2力2敏 71-85lv全力 86lv開始3力1敏力落去)
上面相性全部都係先加土(物攻增加) 之後火(敏捷增加) 之後是但加 木/水/金
7.個人建議4(1-60lv全力 61-100lv 2力2敏 101-120lv 3力1敏)相性先加火 再加土 之後是但   加爆先加第二個~唔係加一點就冇  
原帖由 我無名 於 11-8-2007 02:37 發表
發仔-.-我係新ser玩緊啦
照舊叫色魔仔....
上既密我啦=3=

okok~~新ser姐係邊個=.=我刪左個逍遙~~唔知

原帖由 匡匡十號 於 10-8-2007 15:47 發表
我想請問點煉單~~~煉單要d咩野~~

練丹你要有爐先得~~爐 係打怪隨機有~~你打到有就右擊1下 帶上去身到~之後你打怪升lv 個爐都會加經~~最高18lv~
練丹爐等级數
練丹爐的類別
1-4
鐵爐
5-8
銅爐
9-12
雕花青
銅爐
13-15
仿仙鳳
紋爐
16-17
烏金盤
龍爐
八卦爐
2-18 级内丹都可以通過 3 顆同等级的内丹在練丹爐中進行合成。合成有一定機率失敗。
     1-10 级的内丹通過相應等级的怪物進行練化,練化成功率 100% 。
相關怪物等级
所練化的内丹的级别
練丹爐出售價格
練丹爐
1-10
鐵爐
11-20
21-30
31-40
41-50
銅爐
51-60
61-70
71-80
81-90
雕花青
銅爐

91-100
101-110
111-120
怪物無法練化
仿仙鳳
紋爐
怪物無法練化
怪物無法練化
怪物無法練化
烏金盤
龍爐
怪物無法練化
怪物無法練化
八卦爐

回復 支持 反對

原帖由 kenny1992618 於 10-8-2007 19:22 發表

加點方式法金最基本就係3靈1敏~~你可以試下我呢隻加法=.=(法攻高 1-20lv全靈 21-40lv3靈1敏 51lv2靈2敏  到70lv照返3靈1敏 80lv加多d敏 2靈2敏 加到爆lv120lv            呢隻係我個人喜歡既加法 可以試下(1- ...

從容悠x-.-
我玩緊全力火-.-
回復 支持 反對

原帖由 我無名 於 11-8-2007 04:13 發表

從容悠x-.-
我玩緊全力火-.-

@~@!!~火全力都ok既=.=不過...你唔諗住+敏?=.=
回復 支持 反對

回復 支持 反對

原帖由 kenny1992618 於 11-8-2007 02:02 發表

@~@!!~火全力都ok既=.=不過...你唔諗住+敏?=.=

快過d怪咪得囉@_@"
回復 支持 反對

原帖由 多多幫助我 於 12-8-2007 08:59 發表
海龜抗性點咩

最好加土~~ +金同土平均都得~~~~

原帖由 我無名 於 12-8-2007 09:01 發表

快過d怪咪得囉@_@"

全力冇咩可能可以快過怪出招- -~~
回復 支持 反對

我宜家10lv 金系 我學左第一招 有799潛 咁升唔升招o既好
回復 支持 反對

原帖由 神秘天使 於 13-8-2007 01:15 發表
我宜家10lv 金系 我學左第一招 有799潛 咁升唔升招o既好

你學左第一招幾多?_?第一招學到30就得~之後先開到第,二招~~~第2招學到50就  學第3招~_~    第3招升到70就可以秒3了~~~
60lv先可以學到高秒~~~(只打1隻)
回復 支持 反對

發仔....我想問....點先打得贏掌門?
要幾多敏?
回復 支持 反對