樓主: kenny1992618
打印 上一主題 下一主題
收起左側

幫助大家解決逍遙既問題!!有咩事都可以入來!!最好問題詳細d

你幾時玩返,希望你羅到第一
回復 支持 反對

我下載緊..但新手唔知玩咩職好..同加點..你可以俾少少意見我嗎??
回復 支持 反對

原帖由 多多幫助我 於 7-8-2007 18:56 發表
你幾時玩返,希望你羅到第一

=.=唔知幾時玩返   
如果真係玩都唔想拎第一  =.= 因為要日升夜升  我個人都開始唔係好舒服
回復 支持 反對

玩法金頭10幾lv 會唔會好辛苦 同埋係咪要成日刷潛 同要d高血既寵帶
回復 支持 反對

我想問係邊到學技!??
回復 支持 反對

點解我e+入唔到game- -(9:39a.m. 8月8日
登入唔到
回復 支持 反對

原帖由 2525283 於 8-8-2007 09:39 發表
點解我e+入唔到game- -(9:39a.m. 8月8日
登入唔到

維護緊-.-3點開返
回復 支持 反對

捉龜bb一個人去定係組隊去好d呀
點數幾錢張=.=
如果加錯點有無重點咁藥>!>!
回復 支持 反對

回復 #18 ◆心亂如麻 的帖子

商城會賣重點藥 我係自己捉既捉左1個鍾
今日行行下又捉到隻= =
回復 支持 反對

原帖由 ΗΕΙ£ 於 8-8-2007 02:52 發表
我想問係邊到學技!??

你10LV後去天庸城 之後搵門派使者~如果唔知係邊你可以禁Alt+w 有得睇晒天庸城npc既坐標~~你直接禁佢個名佢會自動帶你行
之後入左去門派既門口~~你入到去搵個童子~~做左佢個入門任先 再搵返佢 禁我要學技能就得

原帖由 ◆心亂如麻 於 8-8-2007 13:16 發表
捉龜bb一個人去定係組隊去好d呀
點數幾錢張=.=
如果加錯點有無重點咁藥>!>!

捉龜bb當然多人會快d有 不過清怪要耐d  你可以用龜元露將佢變返一lv!~成長會幾好~我試過100了=0=
點數卡我未知=.=sor
點數1點=10元寶~~~    有就有=.=不過用一次 4樣點數正係-1 -.-;''

原帖由 hk992123 於 7-8-2007 22:27 發表
玩法金頭10幾lv 會唔會好辛苦 同埋係咪要成日刷潛 同要d高血既寵帶

頭10lv好易升 唔會辛苦既=,=   刷潛就一定要~~可以刷埋道~~ 血寵就一定用架喇~~最好用龜同埋巨蚸 因為呢2隻最多血

原帖由 a087833950 於 7-8-2007 18:58 發表
我下載緊..但新手唔知玩咩職好..同加點..你可以俾少少意見我嗎??

新手我建議玩下法金/力土  因為呢2隻最易玩~~法金有秒2技能易升lv  力土就當然可以秒死一隻怪~~
加點方式法金最基本就係3靈1敏~~你可以試下我呢隻加法=.=(法攻高 1-20lv全靈 21-40lv3靈1敏 51lv2靈2敏  到70lv照返3靈1敏 80lv加多d敏 2靈2敏 加到爆lv120lv            呢隻係我個人喜歡既加法 可以試下(1-40lv2靈2敏 41lv 3靈1敏 升到60lv後 2靈2敏加返    到75lv-85lv加全靈
86lv之後加2靈2敏 加到120lv          相性全陪一樣 先加爆金 之後火  .....木    ....水

回復 支持 反對