查看: 29112|回復: 255
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 希望各位玩家可以對「潛能真丹」提供寶貴意見

最近我地收到好多玩家反映指「潛能真丹」對於遊戲既影響問題,而我地亦已經同開發商傾緊點樣令遊戲既平衡度盡快恢復,例如將「潛能真丹」設置一個使用上限等等。當然我地亦歡迎各位玩家提供更多寶貴既意見比我地,如果各位玩家有任何好意見既話可以係呢個post入面回覆。而由於今次我地會將條link直接send比原廠既關係,希望大家留言果陣盡量使用書面語。

最後,我地都知道今次對各位玩家有好大既影響,我地亦會同原廠開會檢討,確保唔會再有同類型既事件發生。
回復

1.仙丹無問題 問題在於無上限
2.石都有石位 石就算5上6級(千幾蚊,都係加得果幾十體,你出左呢粒仙丹,上石重有咩用? 重要無限食)
回復 支持 反對

乜原來Gameone會聽人意見架-_-
最好都係設置食丹上限,要雙嬴係無咩可能,狂食丹既玩家要怪就怪佢地天價收圖
另外亦希望Gameone更新多d活動,年年節日都係果d活動<--應該吸引到d玩家玩番既
回復 支持 反對

討厭 不平衡 如果5石給4石真丹佬打贏  確實沒面子
回復 支持 反對

根本已經太遲 人地真金白銀買你都可以話有上限就收返的話 仲邊有人敢入點

只有2個方法

1:市價回收 食多左果d有得退返點

2:減小真丹影響 35點不加修練/加35點改為10點(所有食左既變返圖 仲食唔食玩家決定)

其實可改成加血上限/命中等等 加潛能令門派更失行(少林對武當?)

我相信以上2個方法可減小影響 有食/冇食既玩家條氣都順d

今次對隻game真係好大影響 就算你4000屬 打100m血人要打幾耐?

希望gameone小心處理  喱一步行錯天龍就玩完
回復 支持 反對

'設置番食潛能真丹既上限',而食多過上限的玩家可退回秋風/明月圖..
天龍大部份玩家都未食/食好少.
咁有錢的一群可以將圖放番比未食/食好少的玩家..有錢的一群未至於完全蝕哂.
令遊戲再次平衝..
本人微見..!
回復 支持 反對

現在才做補救工作,太遲了,
以下是補救方案提議
每一個角色設潛能上限,
再每一個人做任務可以領取一粒大洗,
洗出來的點數可以跟NPC換圖,圖可以換其他物品,
例如 坐騎或更吸引物品,
希望GAMEONE不會再欺騙玩家
回復 支持 反對

而家有某GAME 向GAME內切有 免戰 功能8小時 每天