打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 希望各位玩家可以對「潛能真丹」提供寶貴意見

唔好取消-_-
我因為e隻蛋用左好多hkd買圖換真丹
本來我得5石,但食左之後,簡直如有神在,橫行無忌-_-講真果句 全6都唔同我打--''
所以我覺得可以恰人好開心,仲要係恰高石過我既人 爽;;
我係某服全5ec 因為呢d真丹 可以清心一下回自己5萬血- -
我1條友掃場都冇人打死到我
咁樣玩game先爽架嘛-.-
加上,大佬我真金白銀用元寶同你買呢d真丹
你e+話想唔算數?我用既錢點計-_-?
我當私////服咁買湣能架嗜......
一係就一開波就咪搞呢隻蛋,搞左就唔好諗住秋後算帳~
一個願賣,一個願買 天經地道
唔好因為大陸d人投訴就聽曬佢地話啦-_-
回復 支持 反對

回復 41# 世外高人
你一下清心回自己5萬血..自己都40幾萬血啦你..你咁好自私bo= =
吾可以咁嫁嘛你玩到咁其他人玩乜
回復 支持 反對

至gameone,

如果將潛能收回只會令這公司的公信力盡失.
國服跟港服跟本很多地方已經不同,為何真丹一定要跟國服有上限?
再者,食真丹的人都是用真金白銀去食,而不同於大多食不起真丹的人,只會投訴.
如果收回潛能只會令一群用真金白銀去支持貴公司遊戲的玩家失去信心.
本人未吃過一粒真丹,但眼見那些付不起元寶買真丹的玩家,一天到黑只會說不公平,卻不明白吃真丹的人付出了多小.
如果所有更新都要跟足國服的話,那先推出天龍3吧.
希望盡快將轉蛋下架,那過多一陣子天龍3時應該一樣會有不小玩家回來玩,不然的話,那些肯花錢的玩家還怎敢放錢到貴公司的遊戲?
回復 支持 反對

修改應有數值 因考慮到每個伺服器明月秋風圖價格不同 希望可根據服用次數的數據退回實物 買潛能己是不公平之舉 有錯便要修正  若因為一部份利用漏洞 制造出不可思議的數據的玩家 雖使用大量金錢購買該道具 但價格有如"黑市",非官方所訂 有見差價及此 望能以大部份玩家利益及該遊戲伺服器人流/玩家信心回歸 請即參照不尋常服用數據 把道具如數退還 既然那是轉蛋 抽出的東西也是隨機 其根本價值極限也是遊戲中的200元寶 那麼 退回道具也沒有觸犯任何法例 因為明月秋風圖也是轉蛋物品一種 亦是虛擬道具之一 退回道具也在正常情理 其道具被玩家所炒高之價值也不在官方管轄範圍之內 且遊戲中道具交易為玩家所承擔責任 有如現實買賣 與官方利益損害無直接關係 遊戲亦是國內搜狐出品 可是國內代理沒有什麼"真丹服用次數無上限" 那麼香港代理商便要承擔責任 修改錯誤 退回道具 還玩家一個公平 認為值得投資的一個遊戲社區
以上
回復 支持 反對

至gameone,

如果將潛能收回只會令這公司的公信力盡失.
國服跟港服跟本很多地方已經不同,為何真丹一定要跟 ...
李商隱 發表於 30-12-2011 22:45

有無諗過點解港服會故事改成無上限? 其實國服額外點重來都喺不切上限,亦無必要有上限
國服潛能真丹是每年兩粒免費給玩家的,除此之外沒有其他方法獲得,每年只有兩粒那麼又何來255上限?
255上限其實只是寶石模擬器天龍魔方對額外潛能點的選擇上限.

產品是GAMEONE推出的,GAMEONE也書面回覆了本人"額外潛能點不設上限,遊戲內沒有相關設定",現在才來設上限.GAMEONE是欺騙消費者
回復 支持 反對

拎晒啲上石錢去食潛單
整隻1000萬血少林 威威!!
回復 支持 反對

修改應有數值 因考慮到每個伺服器明月秋風圖價格不同 希望可根據服用次數的數據退回實物 買潛能己是不公平 ...
luckz 發表於 30-12-2011 22:54

六合彩也是隨機的,你買中了可以退回你20元不派彩給你嗎?
回復 支持 反對

修改應有數值 因考慮到每個伺服器明月秋風圖價格不同 希望可根據服用次數的數據退回實物 買潛能己是不公平 ...
luckz 發表於 30-12-2011 22:54

(其根本價值極限也是遊戲中的200元寶) 笑左,咁抽到粒5石係咪都係計200元寶
回復 支持 反對

六合彩也是隨機的,你買中了可以退回你20元不派彩給你嗎?
卍惡鬼卍 發表於 30-12-2011 23:03

而家係退道具 你抽中既都係道具 唔係元寶 價 都係班玩家訂的 可以一元寶賣
回復 支持 反對

(其根本價值極限也是遊戲中的200元寶) 笑左,咁抽到粒5石係咪都係計200元寶 ...
靈沙花 發表於 30-12-2011 23:05

我講過 價 係由玩家訂
回復 支持 反對