打印 上一主題 下一主題
收起左側

【轉帖】迷官走法(卡德森路線)

關閉 [複製鏈接]
=.=拉思出左??
回復 支持 反對

Originally posted by alex1942 at 2006-7-6 15:01:

orz..看文章時永遠處於半昏迷狀態..別人已於文章末端註明:轉載自巴哈..

orz..看文章永遠只看一半..我先前已說了沒有資格責怪你是因為我也發表了一篇有粗話的文章..

orz...上網浪費電力不如儲錢買姑婆屋吧 ...

orz...你這是什麼意思啊?你別以為自己一時用書面語裝斯文,一時用口語裝瀟灑好嗎....又說我儲錢買姑婆屋?我的上網電力是用來交談msn的.....交上網費用的金錢也不是我出的..是我father..u know?至於買姑婆屋這種荒謬的行為都是等你的姑婆來決定是否買一間來給自己住還好呢....以身作則嘛.....伯伯..還有呢~我從來沒有用女生的身分來壓迫你...請不要性別歧視...

還有!我的粗魯語言永遠只是對你這種人

[ Last edited by 國崎住人 on 2006-7-4 at 03:42 PM ]
明顯是我說了他沒有轉貼之後再補回這句說話上去....

[ Last edited by little-mo on 2006-7-6 at 06:26 PM ]
回復 支持 反對

Originally posted by little-mo at 2006-7-6 17:01:

orz...你這是什麼意思啊?你別以為自己一時用書面語裝斯文,一時用口語裝瀟灑好嗎....又說我儲錢買姑婆屋?我的上網電力是用來交談msn的.....交上網費用的金錢也不是我出的..是我father..u know?至於買姑婆屋這種 ...

我本來係行過..但係見到你咁都想話一話你...
你咁勁你做咩唔post d勁野出尼...人地post野你又係到嘈..
你post 既野(見過1/2個)又唔係好正...成日2為自己好鬼勁...
自己post野又唔好好野..又要係到話人...唉..
係香港有你尼d咁既人.....真失敗..
回復 支持 反對

THXyou呀
好lan打呀
我打唔贏鳥人
回復 支持 反對

Originally posted by little-mo at 2006-7-6 14:51:

你有冇病啊?佢之前個標題都冇寫轉貼~仲有..我有post野架~d人唔領情咋~

你話你發的笑話post嗎?哈哈
回復 支持 反對

Originally posted by pkpkbbq at 2006-7-6 21:16:

你話你發的笑話post嗎?哈哈

係啊..我個笑話post啊...快d post去笑話佢啦~xD"
回復 支持 反對

我今日到打過la
到唔知?打
回復 支持 反對

Originally posted by little-mo at 2006-7-6 09:01:

orz...你這是什麼意思啊?你別以為自己一時用書面語裝斯文,一時用口語裝瀟灑好嗎....又說我儲錢買姑婆屋?我的上網電力是用來交談msn的.....交上網費用的金錢也不是我出的..是我father..u know?至於買姑婆屋這種 ...

Orz..(似乎有不停使用的趨勢..)斯文、瀟灑這類形容詞都是十分主觀的..請勿把你對本人的傾慕公諸於世..以免貽笑大方..

Orz..出錢的是你父親..日後他的遺產也會給你吧..

Orz..我沒有姑婆的喔..

Orz..假如你要我以身作則,請你先以身作則教我怎樣以身作則吧..
      *假如女人是蝴蝶,我的銀行戶口就算是無窮的蜜糖吧..Orz..
Orz..我不是伯伯..

Orz..我不是性別歧視..只是個別歧視而已..

Orz..粗魯的本質是永遠不會改變的..

Orz..我從來沒自稱為人類..

Orz..不要問我是其麼..因為我能與你溝通..也分不清是人是鬼,是生是死,是獸是物了..
回復 支持 反對