打印 上一主題 下一主題
收起左側

【轉帖】迷官走法(卡德森路線)

關閉 [複製鏈接]
Originally posted by little_mo at 2006-7-4 18:51:
咁我e家咪係話俾個版主聽lo~話你牙~咁我講果篇野又關你咩事啊~好笑...個名係一樣架...咁你係yahoo打3小俠都係搵到hk&tw架啦~無腦

仲有啊...就算俾你打死埋人鳥又點丫..(人鳥以經好難打架啦)...香港邊鬼個 ...

好笑了

人地個果篇野又關你咩事啊咁!?你做乜話人白痴!? 番你個台板 死膠老 咁多肺腑之言

識唔識引卡又點!? 用埋D垃圾招打卡  笑死∼ 
回復 支持 反對

我看你一點文化修養都沒有._.出口便是一堆:e.咪,lo,牙,果.架同無腦

抱歉,我係識引卡的不過港版沒有怪物遠征隊,轉職任務的卡德又嫩得可憐,不需要用到而已,香港人都小看,你未免太笨,還有就是這篇最後回復你,我不會再理會你

p.s.我無論用邊隻都識引卡,最難可能係小莓吧,不過識看位置跳過卡德森一點難度都沒有

[ Last edited by 聽心 on 2006-7-4 at 07:05 PM ]
回復 支持 反對

茜米 該用戶已被刪除
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
Originally posted by 灼眼ソЁцЮ at 2006-7-4 11:00:

好笑了

人地個果篇野又關你咩事啊咁!?你做乜話人白痴!? 番你個台板 死膠老 咁多肺腑之言

識唔識引卡又點!? 用埋D垃圾招打卡  笑死∼ 

就算我係垃圾招又點啊..都好過你呢d唔識引既人啦~

Originally posted by 聽心 at 2006-7-4 11:03:
我看你一點文化修養都沒有._.出口便是一堆:e.咪,lo,牙,果.架同無腦

抱歉,我係識引卡的不過港版沒有怪物遠征隊,轉職任務的卡德又嫩得可憐,不需要用到而已,香港人都小看,你未免太笨,還有就是這篇最後回復你,我不 ...

識丫嘛..做黎睇睇丫...仲有啊..我冇文化修養都沒有是吧?不如你話我之前睇下樓上果幾位有冇講過個死字啦...文化修養呢4隻字跟本就唔可以形容係d人回貼果時~仲有...我冇叫你理..都係你自己插把口埋黎..你唔好話我串啊..我講事實咋..

Originally posted by 茜米 at 2006-7-4 11:38:
好.......好長啊=0=,唔好意思,真係好唔明白啊

睇左第3樓先明小小,可能係因為未出,所以我唔係好知你講咩

都有可能係因為我係傻既= =,不過我都有睇到最後啊>.<!!!

人地專post呢d果篇仲長啊..我已經縮短左黎講架喇..慢慢諗啦

[ Last edited by little_mo on 2006-7-4 at 11:51 AM ]
回復 支持 反對

頌有冇其他既打法ga 好似好難咁==
回復 支持 反對

多謝分享,,,
正式玩唔洗做錯野比人鬧=__="
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
有...硬拼...
回復 支持 反對

唔好意思,我有些得罪你(我知你好出名同玩魔好勁)
打鳥用反射冇咩用,因為每反到一枝羽毛先扣鳥3~5
唔可以太依靠反射
而且神射同魔c要係下面補氧度打,一來可以減少上上落落既時間
二來可以清楚鳥人既動向
減少一落來有被打死既機會
我唔算好識打,但我有次玩睇到有個魔c係補氧度儲氣用流星打,有危險就瞬移
佢扣左隻鳥成半血,可惜我信晒d台人話係所謂既a點射鳥,結果同其它人一早死晒,但又扣唔到幾多血
回復 支持 反對

Originally posted by qwel0001 at 2006-7-4 21:48:
唔可以太依靠反射
二來可以清楚鳥人既動向
減少 ...

呢個真係轉帖,不是他的想法
回復 支持 反對

Originally posted by qwel0001 at 2006-7-4 21:48:
唔可以太依靠反射
二來可以清楚鳥人既動向
減少 ...

5星迷宮既鳥人d羽好勁 唔係普通鳥人的了 一野扣3x 中第1排可以秒殺= =
回復 支持 反對