打印 上一主題 下一主題
收起左側

【轉帖】迷官走法(卡德森路線)

關閉 [複製鏈接]
Originally posted by little_mo at 2006-7-4 15:58:
我玩台灣..= =隻game入面d人差唔多全部都知個路程..係你咁白痴先po出黎==

你無腦的嗎 這是港版GC 囧rz 賴叻
回復 支持 反對

即回啦 咁正 =w=
唔該晒先 -w-
回復 支持 反對

呢個任我覺得除左解拉思同未玩過既會去玩下之外,都無咩用
可能呢個星期最吸引到大家既應該係用gp買既風屬性項鍊都唔定
p.s.我在此強烈希望大各方戰士們會用心去練耕田技術
回復 支持 反對

Originally posted by 聽心 at 2006-7-4 09:49:

仲有嫁~
聽日講話打1場有2-5個波~e個任我諗都係1個練人技術同打波場
回復 支持 反對

Originally posted by 聽心 at 2006-7-4 17:49:

其實弓也可以的,弓都綀阿!!!
回復 支持 反對

Originally posted by 冥雷 at 2006-7-4 17:56:

仲有嫁~
聽日講話打1場有2-5個波~e個任我諗都係1個練人技術同打波場

你想1個人打1-3星喔,3星應該沒有5個彩球吧,還有最後一版打不同的王獎賞也不同,火龍和海王一個人打都還好,如果打眼鏡怪男或骨王,他的一閃加近乎秒殺的絕技,都打得幾辛苦,再不然打鳥人加卡得森又是一條痛苦的路呀

[ Last edited by 聽心 on 2006-7-4 at 06:20 PM ]
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
好多彩波架呢個任..
回復 支持 反對

頭像被屏蔽

你至無腦....台版都係一樣架...如果你咁講既話即係話成個hk 3小俠同台版唔一樣啦...咁又即係話香港都唔係叫做3小俠or GC(簡稱)啦..係咪啊..我唔否定你呢篇野係在其他論壇e.g巴哈貼番黎...你幾lv啊?如果你話hk&tw版唔同...即係話hk唔會出拉思啦~硬膠...
回復 支持 反對

Originally posted by little_mo at 2006-7-4 18:36:

你至無腦....台版都係一樣架...如果你咁講既話即係話成個hk 3小俠同台版唔一樣啦...咁又即係話香港都唔係叫做3小俠or GC(簡稱)啦..係咪啊..我唔否定你呢篇野係在其他論壇e.g巴 ...

唔一樣就代表唔出拉思嫁咩._.名唔一樣版本就一定唔一樣嫁咩._.係咪轉貼都唔關你事吧,關版主事而已._.

p.s.強烈希望各位網友要發表post請語氣好一點,不要經常帶些不禮貌的說話好麼._.

[ Last edited by 聽心 on 2006-7-4 at 06:45 PM ]
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
咁我e家咪係話俾個版主聽lo~話你牙~咁我講果篇野又關你咩事啊~好笑...個名係一樣架...咁你係yahoo打3小俠都係搵到hk&tw架啦~無腦

仲有啊...就算俾你打死埋人鳥又點丫..(人鳥以經好難打架啦)...香港邊鬼個識引卡啊..洗唔洗我教你啊.....唔識唔好係到嘈啦

教埋你啦~

一定要6個人..如果中圖死左一個全部人唔可以放招~

聖劍or劍士最好唔好用..最好用法c(非魔道)&神箭...手先左右2邊企..法師必須企右邊..左2右3..中間一個引...最好用神箭引...有時卡會發癲...會出絕招...仲有...打卡果時..人人個畫面會唔同...卡會打室長...最好室長果d技能高la...唔係打十次都死曬...引果時(神箭)企中間跳上半空掛倒射..法師就張佢引到中間..唔好左右2邊擺..咁樣做d對員好快死...打卡最好唔好傾計&d對員跳落去條橋果到...一直打落去得架喇~信不信由你

[ Last edited by little_mo on 2006-7-4 at 11:02 AM ]
回復 支持 反對