查看: 16174|回復: 13
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[總選] 2020年度樂古女神決賽 - Roxanne Tong 湯洛雯 vs Regina Ho 何依婷

關閉 [複製鏈接]
2020年度樂古女神決賽
Roxanne Tong 湯洛雯 vs Regina Ho 何依婷

勝方將獲得《樂古女神》名銜

投票後在此帖留言就可獲得100樂點。

Roxanne Tong 湯洛雯
候選人專題:http://www.nakuz.com/thread-4549509-1-2.html

Regina Ho 何依婷
候選人專題:http://www.nakuz.com/thread-4549508-1-2.html

單選投票, 共有 6 人參與投票 查看投票參與人

投票已經結束

16.67% (1)
83.33% (5)
您所在的用戶組沒有投票權限
回復

2. Regina Ho 何依婷

評分

參與人數 1樂點 +100 收起 理由
我思故我在 + 100

查看全部評分

回復

啊,好難選擇

係咪因為靚湯比馬明飲左,所以你地揀2號
回復

Regina呢期紅啲,而且顏值真係好似稍高???? 佢好似同FYY同年,但望落仲更後生

評分

參與人數 1樂點 +100 收起 理由
我思故我在 + 100 Eating將會成為第二個Do姐,人稱Eat姐.

查看全部評分

回復

浪跡天涯002 發表於 16-6-2020 18:42
Regina呢期紅啲,而且顏值真係好似稍高???? 佢好似同FYY同年,但望落仲更後生 ...

靚湯個鼻真係敗筆,同埋年紀真係大左d,撞正Eating當打時期真係冇得傾
回復

輸年紀無計

評分

參與人數 1樂點 +110 收起 理由
我思故我在 + 110 都係依婷秤先少少

查看全部評分

回復

我思故我在 發表於 16-6-2020 21:09
靚湯個鼻真係敗筆,同埋年紀真係大左d,撞正Eating當打時期真係冇得傾

情況就等於你問我睇好夏蘭特定係華斯基斯lol 前者異軍突起被發掘,後者本身都有唔錯實力但贏在「上馬」賺知名度,咁比起上黎前者一定係有觀眾緣啲
回復

浪跡天涯002 發表於 18-6-2020 07:30
情況就等於你問我睇好夏蘭特定係華斯基斯lol 前者異軍突起被發掘,後者本身都有唔錯實力但贏在「上馬」賺 ...

喂喂喂,你講邊隻馬呀,皇馬定馬明呀

我睇唔透,夏蘭特都睇唔透

回復

我思故我在 發表於 16-6-2020 21:09

擺到明係語帶雙關啦xD btw點解Ali會兩次亞軍sosad...然後FYY(如果Regina 係夏蘭特我覺得佢會係麥巴比),貌似影都冇
回復

浪跡天涯002 發表於 18-6-2020 13:20
擺到明係語帶雙關啦xD btw點解Ali會兩次亞軍sosad...然後FYY(如果Regina 係夏蘭特我覺得佢會係麥巴比) ...

你講佢?冇計啦,兩屆都輸比阿Kay......,始終無緣冠軍

FYY16年參加過,第一圈輸左,之後冇人再提名佢

回復