查看: 4933|回復: 11
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 想問下天外要重新洗牌 係咪要等到2046

細佬我玩南北逍ser 玩得最多既係逍ser 見到天外2仲見有交打 仲打到好激 實在有番開頭打交果種感覺.但係天外1 勢力似乎太唔平衡 北ser天下獨大 逍ser不滅跟左天下之後都成功反嬴天國 新ser惡人同月下合盟又嬴番名門 等等. g1會唔會同大陸講番個情況 再調番個合適既天外江湖 配搭會否有轉變呢?

各位師兄 我有玩打交 都有和平  有輸有嬴啦 最主要想問個問題

天下係咪幫邊個盟 邊個盟都嬴架?

聽逍ser 兩便d喇叭講 就話 天龍2最後1日 燕殤入盟果陣 逍ser不滅係比人打到p晒k既 係逍ser係小小和平一個 同時都好憎剎盟既清洞行為-.-

北ser就更加唔洗講啦 日日搶影滅搶到0經 見都覺悶

新ser呢排好似有人打番不滅 不過無玩 唔太清楚.

南ser因為糸有野玩先去一陣 唔太清楚 只見南ser兩邊成日有片放

最後 玩3個ser 我見到 南ser會有人敢掛福地 片都有架啦 北ser逍ser果便 既無殺氣場 基本上係無人掛既-.- 全部人都只係掛通天 免生事端

我講咁多野 其實都係想長政得閒落尼睇下post 知下d情況 唔好搞到d人輸晒 無心再入錢啦 (雖然你都半年無上咁滯
回復

小弟都糸玩逍SER的

基本都同意樓主所講

不過天外要點樣洗牌好呢....

兩個天外合埋佢?
回復 支持 反對

吾好洗牌,合服比較實際
回復 支持 反對

講真 咩ser合落北ser 天外個對家都無咩好打 天下d人企鳳鳴都企一團-.-
天外可以轉做 1.北 天 王   2.南 逍 新 天外天
呢家去合ser既 根本解決唔到個差距 嬴開天外果班人有龍紋支援 輸果便d龍紋仲糸1 2lv 根本無得翻身 咁果陣天龍聽汁笠都得
回復 支持 反對

隻GAME會有咁長命
回復 支持 反對

講真 咩ser合落北ser 天外個對家都無咩好打 天下d人企鳳鳴都企一團-.-
天外可以轉做 1.北 天 王  ...
fkg1 發表於 25-4-2014 17:39

北SER不滅根本唔洗搵人幫手
佢地自己已經夠能力挑哂北逍慕三個SER所有其他打交幫
其他打交幫合哂來打佢就有得玩
搵其他幫合世族
有D似一個冠軍球手糸都要搵個冇佢咁勁的partner打雙打咁....

不過又聽聞逍SER剎盟有D人糸北SER轉來玩
識得北SER不滅所以先合世族...
回復 支持 反對

北SER不滅根本唔洗搵人幫手
佢地自己已經夠能力挑哂北逍慕三個SER所有其他打交幫
其他打交幫合哂來打佢就 ...
SimaHim 發表於 25-4-2014 21:46

一個盟挑三個SER ,會唔會誇張左D?不滅世族嬴天外係三個SER盟友GE共同努力,唔喺單單一個SER強就可以成事
回復 支持 反對

邊個話天外1冇交打 依家日日打
回復 支持 反對

我覺得天外1都無得玩 兩邊比到糸8比2 出到天外見到不滅d喇叭 由4石爆到6石 但7石唔會爆
試問4石都爆喇叭 又點玩得落去
回復 支持 反對

4石唔爆得喇叭-.-?
心諗你up乜9
回復 支持 反對