樓主: Clarence1224
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 【国服-独步江湖】【港人榜上有名之唔怕唔夠玩】【28/8】

關閉 [複製鏈接]
我地依個區最強家族既最主要打手之一
佢其實都係半5半6石 四修天山
但已經係我地依個區首屈一指既大神人物 ...
小鬼長大了 發表於 26-6-2013 11:19

其實佢系天龍黎,
同埋佢系5石帶1級抗石

回復 支持 反對

另外, 如果想轉玩國服, 最好就唔好買人AC玩, 雖然升隻人仔好辛苦, 修錬同心法亦比較難追, 但國服太多昆狗, 找回AC (就是買咗個AC比你, 唔夠3日就向獀狐申請找回, 由於開AC果時身份証係佢登記, 獀狐會比返AC佢)情況嚴重, 到時就人財兩失.
回復 支持 反對

回復 21# Clarence1224
額...  我成日當左佢係天山 呵呵
另外 夜海隻人仔型左咁多既
回復 支持 反對

另外, 如果想轉玩國服, 最好就唔好買人AC玩, 雖然升隻人仔好辛苦, 修錬同心法亦比較難追, 但國服太多昆狗,  ...
jerryyeung819 發表於 26-6-2013 11:25

絕對系。

但其實升級齊不難,只要你願意投入少少資金既話。

回復 支持 反對

回復 22# jerryyeung819
絕對認同  玩國服真係唔好收ac  就算對方有心放比你
但如果佢曾經去過網吧之類 佢既帳號之資料有機會已經外洩
一陣轉左手再比人盜號真係喊出黎
其實國服咁多人玩 升級收裝真係唔難
雕紋元店全有 石都係元店買
唯一就係累積經驗升修升心
回復 支持 反對

回復  jerryyeung819
絕對認同  玩國服真係唔好收ac  就算對方有心放比你
但如果佢曾經去過網吧之類 佢既 ...
小鬼長大了 發表於 26-6-2013 11:45

國服有樣野叫通寶,只要你做齊任務,每星期會送300通寶俾你。

而我會利用通寶黎買高級寶石鑲嵌符,雕紋用品等等,

所以又慳返一大筆。

回復 支持 反對

絕對系。

但其實升級齊不難,只要你願意投入少少資金既話。
Clarence1224 發表於 26-6-2013 11:32

我同意, 但真係要有心理準備, 心法修錬差距會好大, 主要體現係控技同進階上面.
    我3個月升到96, 但得80心法同2000修錬評分, 面對D差唔多LV但玩咗幾年嘅玩家, 技能上嘅對抗輸得無比慘烈, 同門同一招我控人5秒, 佢控我12秒!
回復 支持 反對

我同意, 但真係要有心理準備, 心法修錬差距會好大, 主要體現係控技同進階上面.
    我3個月升到96,  ...
jerryyeung819 發表於 26-6-2013 11:54

可能你个區太有歷史,我地个區呢个問題比較少見。

打交亦無話技能一面倒既情況。
回復 支持 反對

大家好! 小弟岩岩挽左幾日國服 感覺唔錯 D元又平 其他玩家都糸普普通通4石左右
而且比港服多好多副本
升LV既話可以搵工作室帶 50元一粒鐘 有D買5/4送一 升lv完全無難度!希望大家多多支持!
小弟:33lv天龍 ×天劍道人。
回復 支持 反對

大家好! 小弟岩岩挽左幾日國服 感覺唔錯 D元又平 其他玩家都糸普普通通4石左右
而且比港服多好多 ...
sicksick001 發表於 26-6-2013 11:59

你好! 記得搵個師傅啊, 國服D人普遍肯收徒帶升的.
    30LV之前激活咗2888卡未?如果未就冇計了, 但如果你想再升過一隻的話, 我手頭上大約仲有10張2888卡, PM我送一張比你
回復 支持 反對