打印 上一主題 下一主題
收起左側

[問題求助] 999999999999999 我連game都開唔到

點搞 入左game 登入 話我無法連線

回復

我剩係入唔到最佳1/2
新手區 廣場又冇事

回復 支持 反對

文不對題9999999999
回復 支持 反對

我都入唔到
回復 支持 反對

我連登入都登入唔到 難得今日放假先玩唔到= =
回復 支持 反對

我連登入都登入唔到 難得今日放假先玩唔到= =
辣椒仔o 發表於 6-3-2013 11:54

搵人SEND EMAIL過去問下..唔通ban左hk ip
對,該申請被否決
但請超版看清楚投訴內容。

我是投訴他,搞事。
開完一個帖,被人關左,但係都要開過一個帖來挑釁超版。
這個態度,超版沒有辦法,因為他是當事人。
我是路見不平,
認為他,身為一個24歲的成年人,但卻竟然這樣的幼稚、低能、行為智商有如幾歲小朋友,並且挑戰超版權威,最重的是,破壞樂古論壇的秩序!
令本人感到此論壇,好像低能人士大聲惡哂。
不可能是這樣。一定要撥亂翻正。

是其態度問題,及破壞樂古論壇秩序!這是我要投訴的內容!請看清楚本人重點!
申請否不否決,不是重點!請Ron
管理員不要包庇毛百萬!(本人見到管理員閣下原來和毛百萬是有交情的!)

還有,請搞清楚!
他就算有向Ron管理員事先申請,
但明明有超版關了他的帖,明顯已經否決其申請,
不過,他卻又再玩野開一個帖!
這不是挑戰超版權威,是什麼?!咁都叫唔係?
請不要偏幫朋友,而漠視/刻意打亂事情的邏輯!

請認真處理這投訴,並給予毛百萬懲罰,好讓他自我檢討及反省!
回復 支持 反對

上面果大段咩黎,冇前因後果既,似乎有人挑機?
回復 支持 反對