查看: 41646|回復: 117
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[Jubeat] [已完][全曲可傳導] jubeat saucer 11月收錄曲

關閉 [複製鏈接]

seed

krkrs

twl

mib

===============================================

====REFLEC BEAT colette 臨近稼動限定曲====
SEED   /   DJ YOSHITAKA  (RB→)
キラキラ☆ステーション   /   Tatsh feat.Prico  (RBll→)
Twinkle Wonderland   /   Qrispy Joybox feat.Sana  (RBll→)
milky ice bear   /   S-C-U  (RBll→)
  ※ 由11月5日起,每星期推出一首,以限定曲推出。

========11月bistro saucer========
[0]BLUE STRAGGLER   /   L.E.D.  (tricoro→)
[0]LUV CAN SAVE U   /   HIDEKI NAGANUMA  (tricoro→)
[0]Little Star   /   REDALiCE feat. Ayumi Nomiya  (tricoro→)
[1]POINT ZERO   /   猫叉Master+  (tricoro→)
[2]405nm (Ryu☆mix)   /  Another Infinity  (tricoro→)
--------上述五曲全解禁後--------
[3]†渚の小悪魔ラヴリィ~レイディオ†   /   夏色ビキニのPrim  (saucer原創)
  ※ 前面[?]表示bistro saucer的解禁次序,
    [0]為初始可供選擇解禁。

========11月新版權曲========
オレンジ   /   (GReeeeN)
Find your way   /   J.Speaks
いっぽんでもニンジン   /   なぎらけんいち  (jb+ →)
One Night Carnival   /   氣志團  (jb+ →)
FANTASTIC☆DREAMER feat.SO-TA,Rhyzm Horse,Yoonji   /   MAYA feat.SO-TA,Rhyzm Horse,Yoonji
  ※ 無需解禁
回復

以上直接有的吧?

いっぽんでもニンジン...我好中意玩^^
回復 支持 反對

以上直接有的吧?
kirinx 發表於 2012/10/27 18:09

版權曲應該直接有

移植曲/原創曲唔知
好大可能要解
回復 支持 反對

回復 3# Torchic╳小火雞

我之前同FD傾..如果いっぽんでもニンジン移植就好LA...真系^^...好好玩@@
回復 支持 反對

回復  Torchic╳小火雞

我之前同FD傾..如果いっぽんでもニンジン移植就好LA...真系^^...好好玩@@ ...
kirinx 發表於 2012/10/27 18:16

果首係jb+打已經好辛苦
搬去AC仲得了

======================================

放返來源出黎先
我反而想知下圖既上面講緊咩
話有兩個主題 一個係「もぎたて!」 另一個係「おまたせ!」
代表既分別係IIDX20同RBll
------------------------------------------------------------------------------
http://www.ariesu.com/
回復 支持 反對

表上文字連動意味???

利申: いっぽんでもニンジン 951K JB+
回復 支持 反對

可能啦
始終個bistro saucer應該唔只咁少歌

利申:數字歌我唔記得左幾多分 陣間去打下
回復 支持 反對

いっぽんでもニンジン
就係個首封面蘿蔔人
又有1-10同押個首歌?