打印 上一主題 下一主題
收起左側

關於血戰死亡之谷及逃脫

玩了兩個星期,未曾過關
看了一埋文章逆死亡之谷可以卡斜坡打王
但係又有很多不同的方法
我聽說滑下去時按"a"即可
但是又有說法要準星對準左角+ctrl等等
可以教我一個較簡單的方法嗎?

另外有一角色是引王的
請問引王工作是做什麼?
跑到橋殺小王再到斜坡即可?

關於逃脫, 當誘餌的有什麼技巧
其他人需要做什麼協助?

麻煩解答,謝謝
回復

我教你啦,上youtube睇片
回復 支持 反對

小弟系卡波GE時候會將準星對準卡位  落去GE時候就將準星向上   然後按D就卡到    LOOK 5明可以多試

引王就一人卡 一人殺小王   其他人系上面STAND BY    就快殺死小王先送個M67/MK342比D強化兵

然後等王出    王出後   就一邊走位 一邊射王   等到第三隻王出左   就開始跑去斜波到    如果能夠跑到去就系

斜波下面比王殺  然後所有人都用無線電X9引王    卡波GE隊友如果見到4王都卡好就叫人落去   

如果5穩就穩多個人比王殺(注意要系斜波到死)   然後殺王就要每隻留翻D血    然後一次過殺死

返返去如果系引王跑去斜波時死左可以穩一個隊友引或者用X9引王

不卡王:http://www.youtube.com/watch?v=KbLLauZqSR4

卡波:http://www.youtube.com/watch?v=wFA-2QRWHvo&feature=related

評分

參與人數 1Bravo! +1 收起 理由
pakchau611 + 1 熱心協助

查看全部評分

回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

回復 3# starmovie
感謝你卡坡方法ga分享
回復 支持 反對