查看: 2952|回復: 12
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 新手挽楓之谷;

自己係新手啦;係楓之谷到傻下傻下-3-
唔知開咩職挽;希望大家比d意見我;
等我知道自己挽咩職;仲有教埋配點
回復

戰士 刀賊 易上手 ,
法 弓  玩到後期 升lv唔錯 ,
海盜 前期比較弱 , 但3,4轉之後破壞力頗高
回復 支持 反對

新手建議玩皇家騎士團既聖魂劍士
廢裝都好暴力,上手之後再玩其他職都未遲
回復 支持 反對

如果玩電擊象可以搵我一齊玩
id 雪卍走/雪走乂乂
回復 支持 反對

刀賊要玩得勁真係唔易上手 >_< ..
d能力值煩到嘔

個人覺得 .. 最易上手係戰法 ..
1轉已經打到6個敵人 ... 又有瞬移, 追怪趕路好岩洗
2轉又有鎖鏈拉怪 .. 清怪方便 >_<

但係為左個24物/魔攻, 都係開隻聖魂玩住先 lol
回復 支持 反對

自己係新手啦;係楓之谷到傻下傻下-3-
唔知開咩職挽;希望大家比d意見我;
等我知道自己挽咩職;仲有教埋配點 ...
samman0429 發表於 19-6-2011 16:26

其實新手最大既問題就係冇資金,所以你可以所有職都升到15lv,之後名聲機賣名聲,遇岩台灣果d豪爽人可以賣到50w 一個名聲架,如果你開10隻15lv就一日搵500w @@ 呢筆錢對新手係非常之可觀既
不過,都有捷徑既.......你去7-11買張200點賣俾我:lol 咁就可以換到1e,即是100,000,000蚊....呢個夠你買成世水都得
當然,後期你冇10e唔洗諗買到爽,所以......
回復 支持 反對

不過,都有捷徑既.......你去7-11買張200點賣俾我 咁就可以換到1e,即是100,000,000蚊....呢個夠你買成世水都得

:0) X 2036
回復 支持 反對

= =? 個爽字應該係想打裝........= =
回復 支持 反對

只能說,ivan既宣傳能力非常強大 lol
回復 支持 反對

不過,都有捷徑既.......你去7-11買張200點賣俾我 咁就可以換到1e,即是100,000,000蚊....呢個夠你買成世水都得

:0) X 2036
雜草 發表於 22-6-2011 16:36

讚好
回復 支持 反對