查看: 5718|回復: 19
打印 上一主題 下一主題
收起左側

其實依隻GAME真係....

細佬我同唔小人一樣都係未成功入過game...
唔係卡係排隊就係爆ser
姑且唔講隻game既內容/畫面質素等入到game先體驗到既問題
就講登入- -
依隻game登入有3大關..
第一關係連線伺服器問題,一開客戶端,load完,彈隻遊戲視窗出黎
唔知係佢有問題定我部機唔妥
次次都係沒有回應.等幾十秒之後佢先正常番
E個都唔係point..主要頂癮既係...佢會連線伺服器失敗,依個問題我6點幾果時有出現,後尾OK,依家再試入又係咁..
個人消息唔係好靈通,唔睇fb都唔知佢關左ser(但應該正常就算關ser都唔會連打AC+PW果頁都見唔到...!?)
第二關係AC問題(打岩AC都話非法果種)
依個問題應該已經解決左..
最後一關就係爆ser
冇咩好講..要講人地都講曬
我總結係膠人做膠事玩seven我地依班正常人....
有時間"提早開ser"點解唔搞好D先呢:victory:
(唔係信佢早開下化-.-? 我6點2,3入都重係連線失敗=>未開ser...
定還是5點幾開一開,再關番就叫提早左0.0??,,,令人費解^.^)

一隻GAME內容再多畫面再靚技能再炫評語再好
入唔到game有p用?我6點至7點試入左無數次,1點幾又試入左幾次,都唔得...唔係個fd話想試,我已經冇咩意思想玩,冇incentive呀
話咩鬼萬人入game,我越諗就越覺得係你個ser虧,一多人入就爆,又唔能想認衰先話咁多人
唔好話我睇死你,聽日3服一開咪又係排n耐隊
最後想同pfamily講一句:「睇黎你同香港D代理一樣都係一擔擔

P.S.發依張帖只係想抒發下情緒,不喜者請無視更請勿凸小弟
回復

你未入過game就唔好講啦
2個ser入game都要排隊500人
8個頻都爆哂,你自己入唔到game就味鬼話game差
回復 支持 反對

你未入過game就唔好講啦
2個ser入game都要排隊500人
8個頻都爆哂,你自己入唔到game就味鬼話game差 ...
a0124692003 發表於 20-5-2011 05:17

樓上...你誤會左@.@
我冇話遊戲差.../_\
我係表達下我對代理既不滿姐
回復 支持 反對

cb就是壓力測試
何況這隻online沒開過精英測試
所以不知道伺服器能負荷多大的人流
加上港澳台3個地方的人同時玩
只有2個ser當然不夠
我相信經過cb以後ob應該會改善很多
回復 支持 反對

認同樓主:handshake
真係好衰個代理,唔搞好登入問題就比人試玩,試個屁:victory:
回復 支持 反對

要係港澳台 2個ser都唔夠啦 至少開多2個伺服器都差
至少可以分開人流入game同埋未入到的玩家
回復 支持 反對

cb就是壓力測試
何況這隻online沒開過精英測試
所以不知道伺服器能負荷多大的人流
加上港澳台3個地方的人 ...
★~影♂ 發表於 20-5-2011 12:39

YES,爆ser係代理失算啦...
高估左個ser既能力@.@

其實我覺得隻代理政策都有D問題
咩都未試過就免費任派CB AC...
同埋依家好似好多game都用分流制,但依隻game好似冇用
另外我好小玩封測,但第一次見封測有限每日開ser時間=.=
回復 支持 反對

今日玩到@.@
但係唔掂...睇黎係我機廢=.=好疾
回復 支持 反對

隻Game要求幾高,靚機先可以享受,同埋之前爆server,入唔到係正常
回復 支持 反對

玩了2日
其實隻game不錯的~
最喜歡就是組n咁多人打副本=]
回復 支持 反對