打印 上一主題 下一主題
收起左側

新手發問!!!

關閉 [複製鏈接]
5樂點
新手發問!!請各路高手指教指教。。。。
大家好哦。我想請問一下
問題一:功勳要去哪裡換東西的啊?又可以換到D咩野?
問題二:天空島點去噶?要幾級先可以去到?適合幾級噶玩家去練級的?(最好有詳細教程教我點去)
問題三:現在150點點卡能賣多小星幣?
問題四:40級那些機甲系邊到打的啊?神劍,星行者那些......
問題五:有什麽方法能掙錢的,除了買點卡賣和用HKD收星幣外的其他方法。

最佳答案

查看完整內容

問題一:睇你咩頻. 騎頻系入面個中心位 米古系星空大使對面 機頻系部大機甲格離-0- 亞c系右上角 全部都系搵禮賓師好似 問題二:30lv上得....要用錢+石甘 70lv有得做任免費上 外圍岩3x ~5x打 內圍冇80都吾好入 問題三:500m~600m 問題四:好多怪都有 普遍打海0出 問題五:帶人升,跑花,買賣野 等等ps ...
回復

問題一:睇你咩頻. 騎頻系入面個中心位
                        米古系星空大使對面
                        機頻系部大機甲格離-0-
                        亞c系右上角
                        全部都系搵禮賓師好似
問題二:30lv上得....要用錢+石甘
           70lv有得做任免費上
           外圍岩3x ~5x打
           內圍冇80都吾好入
問題三:500m~600m
問題四:好多怪都有 普遍打海0出
問題五:帶人升,跑花,買賣野 等等ps.天空島好似吾同lv都吾同錢 我淨系記得80up 好似要20粒8石 加吾知5m倒
吼.v.簡我呀!!!!(板主同人爭分-  -v
回復

上天空是不是一定要買黃蜂戰鬥機的啊?
回復

回復 2# littlematt

你好,想請問一下上天空是不是一定要買黃蜂戰鬥機的啊??同埋上去要幾錢啊??

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
siu芷 -5 連帖

查看全部評分

回復

新手發問!!請各路高手指教指教。。。。
大家好哦。我想請問一下
問題一:功勳要去哪裡換東西的啊?又可以 ...
罪歌 發表於 29-11-2010 16:50

1.功勳去邊到換野要睇你係咩頻
騎頻你就要去騎城
至於搵邊個.. 就係搵禮賓司

每個頻可以換到既野都唔同,
除左以下4樣↓
偵察.一級技能書
給小純的情書
殺手藥水
偵察.二級

2.關於進入天空島
可以睇返:http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... p%3Bfilter%3Ddigest
通常都係8X UP以上既人先會去

3.500~600M不等

4. 機甲一般可以打海0王出 或者 用功勳換都可以

5. 可以做下1D任務, 如果知道市價, 可以做下買賣交易.
回復