打印 上一主題 下一主題
收起左側

新手發問,請各路高手回答。

關閉 [複製鏈接]
1樂點
我系一個新手,現在有幾個問題想請問一下。
問題一:攻擊型噬魂使和魔法型噬魂使屬性點應該點加法?(兩種都要)
問題二:47幾靈斗無咩裝備應該去邊到練級?(裝備有45級鬥士一套 40級翼 木乃伊頭)
問題三:地下神殿要點去?(要詳細的由尼尼亞皇城出發最好有圖)
問題四:現在仲有無月之裝備打出的?如果有又系邊到打?同埋宜家仲有咩高級點的裝備打出?又系邊到打?
   急...急...急

最佳答案

查看完整內容

問題一:攻擊型噬魂使和魔法型噬魂使屬性點應該點加法?(兩種都要) 答:力黑當然係+力 魔黑就當然+智la-,- 問題二:47幾靈斗無咩裝備應該去邊到練級?(裝備有45級鬥士一套 40級翼 木乃伊頭) 答:47lv咁既裝 冇乜地方頂到 收返隻c翼虹龍打魔人la~50就去運花上70 問題三:地下神殿要點去?(要詳細的由尼尼亞皇城出發最好有圖) 答:尼城>台地>星湖>星眼>櫻城>冰花山谷>c山>神團聖殿>灼熱沙漠 ps.請帶變卷 5係入5到! 問題四:現在仲 ...
回復

問題一:攻擊型噬魂使和魔法型噬魂使屬性點應該點加法?(兩種都要)
答:力黑當然係+力 魔黑就當然+智la-,-
問題二:47幾靈斗無咩裝備應該去邊到練級?(裝備有45級鬥士一套 40級翼 木乃伊頭)
答:47lv咁既裝 冇乜地方頂到 收返隻c翼虹龍打魔人la~50就去運花上70
問題三:地下神殿要點去?(要詳細的由尼尼亞皇城出發最好有圖)
答:尼城>台地>星湖>星眼>櫻城>冰花山谷>c山>神團聖殿>灼熱沙漠 ps.請帶變卷 5係入5到!
問題四:現在仲有無月之裝備打出的?如果有又系邊到打?同埋宜家仲有咩高級點的裝備打出?又系邊到打?
月s就好似冇得打la bo=.=建議放點去收月s(你中意可去官網重新區到買裝既-,-)
回復

推~~~~~
回復

推~~~~~推!!!
回復

推~~~~~推!!!
回復

回復 5# wong.5201314

谢谢回答了。。
回復