查看: 1842|回復: 10
打印 上一主題 下一主題
收起左側

新手玩咩職最好?

關閉 [複製鏈接]
20樂點
我想問新手玩咩職最好?
加多d個人意見,唔該

最佳答案

查看完整內容

如果有Fd或者唸住入去組人打就可以 做 引手 --- 引怪比爆手爆怪一齊升Lv 爆手 --- 自己引怪再爆怪或組引手一齊爆 引手: 統戰士 魔統使 呢二個職有得遠攻所以引怪不錯 統戰玩力`可以自己單射任 魔統就玩魔`前期吾系太勁 去到大約30Lv就好大力咖啦 不過有個壞處就系要用魔就是要回魔 爆手: 魔動使 靈鬥士 魔動爆怪比靈鬥強 如果想做爆手就做魔動吧(個人建議) 靈鬥就可以自引自爆 雖然吾夠魔動高攻 但可以選擇做引手 因為靈 ...
回復

我想問新手玩咩職最好?
加多d個人意見,唔該
KEI 發表於 2-10-2010 19:29

如果有Fd或者唸住入去組人打就可以

引手 --- 引怪比爆手爆怪一齊升Lv
爆手 --- 自己引怪再爆怪或組引手一齊爆
引手:
統戰士
魔統使
呢二個職有得遠攻所以引怪不錯
統戰玩力`可以自己單射任
魔統就玩魔`前期吾系太勁
去到大約30Lv就好大力咖啦
不過有個壞處就系要用魔就是要回魔
爆手:
魔動使
靈鬥士
魔動爆怪比靈鬥強
如果想做爆手就做魔動吧(個人建議)
靈鬥就可以自引自爆
雖然吾夠魔動高攻
但可以選擇做引手
因為靈鬥有招挑釁技可以引怪
可是回魔時比魔動慢
其他:
精靈使 --- 捉寵賣寵 (沒有什麼大用途 )
道具使 --- 合成等等不多說了
聖靈使 --- 很有用的說0.0可以組隊時不斷加血
擁有強大的治療能力,加上能使同伴復生,使他成為隊伍中不可缺少的一員。
噬魂使 --- 特別的種族 , 有分魔黑人和力黑人 力黑人血量驚人 魔黑人擁有大範圍爆技
不多說了 , 就是看到喜歡的職業就轉戈戈職業吧:lol
回復

玩魔統!!但係要+全速/體 如果你有米買兔紋 就好勁
回復

新手冇乜錢
我個人認為靈鬥最好..
技既價錢平,又有爆怪技,又高攻
不錯的選擇
回復

魔動使,因為用魔動使,爆技又唔會減太多的mp.唔似靈鬥,而且傷害又高過靈鬥,你玩魔動幾下可以升上50lv,比起其他使快,又唔使花錢買爆技(兔紋)
回復

魔動使,因為用魔動使,爆技又唔會減太多的mp.唔似靈鬥,而且傷害又高過靈鬥,你玩魔動幾下可以升上50lv,比起其 ...
小小笨豬 發表於 3-10-2010 10:32

魔動技貴, 爆技扣mp多過靈鬥
上到50仲可以用新頭
魔動上到100後只可以講個廢字=.=
回復

我1個人玩,無fd
咁邊個職好?
回復

我1個人玩,無fd
咁邊個職好?
KEI 發表於 3-10-2010 11:01

無Fd吾緊要的說:lol去到識Fd好易咖炸- .-其實系樂古傾傾下刀識吾小Fd啦..`
看到喜歡的職就玩吧- .-..
回復

回復 8# ×笨≠小欣°

我都無咩頭緒t_t....我想玩d拎劍既職

仲有d點應該點加-o-?
回復

回復  ×笨≠小欣°

我都無咩頭緒t_t....我想玩d拎劍既職

仲有d點應該點加-o-? ...
KEI 發表於 3-10-2010 11:35

拎劍:
靈鬥  --- 升級全力 | 打架全體
噬魂  --- 力職全力 | 魔職全智
聖劍  --- 全髒較好吧- .-
回復