查看: 1822|回復: 13
打印 上一主題 下一主題
收起左側

裝備lv流程問題

關閉 [複製鏈接]
3樂點
想問下80lv至100lv有咩裝勁
主要有咩劍盾80-100lv用

同埋想問下60lv 盾有邊幾種 術,悍仲有冇?
有冇人可以貼佢地既能力值既圖出黎
thanks!~~

最佳答案

查看完整內容

8x地殿物防s 夠你頂魔天(07399都可 但防會差小小 魔天物功可以打入) (武 熊武) (盾80用熊盾 悍法聖ed都夠你玩) 9x最好用赤炎s 鋼s 泰s 足夠你爆魔天上100 (武 96熊武) 盾9x可用96熊盾 風神盾

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
×笨≠小欣° -5 發問者必須於七天內選出最佳解答,違者扣分 ...

查看全部評分

回復

8x地殿物防s 夠你頂魔天(07399都可 但防會差小小 魔天物功可以打入)
(武 熊武) (盾80用熊盾 悍法聖ed都夠你玩)

9x最好用赤炎s 鋼s 泰s 足夠你爆魔天上100
(武 96熊武) 盾9x可用96熊盾 風神盾<較好用 90悍法聖<5建議係新沙用

100可合希s 有鋼左右泰上下足夠升新沙
(武 元帥劍)(盾 風神盾 熊盾3色盾)
回復

80lv至100lv
高防既裝可以有 大地頭 泰set/08399 蒼翼
高攻可以有 野頭 鋼手 火神武(加物攻only) 奧翼

盾方面 最好有90lv 術 悍 神盾,再加粒風盾就更好
回復

07 399s都玩到啦-.-80/100lv
加把神劍..加個風盾米0k!
回復

頭:大地頭、聖頭、野性頭、鬼霧、海盜頭、虹龍
上下左右:06 07 08 09 399Set、鋼Set、太坦Set、地殿裝4Set
武:神武、100LV元帥劍、75LV聖殿武、96LV物熊手、70Lv海靈武
盾:風神盾、96LV物防熊手、神聖術法悍戰80 / 90Lv盾
翼:06 07 08 09 399翼 火神之炎翼 奧翼 80龍翼 霸者海盜披風 蒼穹之翼
回復

頭:大地頭、聖頭、野性頭、鬼霧、海盜頭、虹龍
上下左右:06 07 08 09 399Set、鋼Set、太坦Set、地殿裝4Se ...
×笨≠小欣° 發表於 14-9-2010 17:29

06沒實用價值 09最少都110lv 人地問80-100
回復

版主你果d資料係咪交易版copy黎覆我嫁=.=
我好耐冇玩了..
有冇圖可以睇下ga??..
回復

版主你果d資料係咪交易版copy黎覆我嫁=.=
我好耐冇玩了..
有冇圖可以睇下ga??.. ...
炎童 發表於 14-9-2010 20:40

自己打的說0.0要圖既我上星夢換比您睇- . -我好似齊曬
回復

06沒實用價值 09最少都110lv 人地問80-100
﹢小×淚ζ 發表於 14-9-2010 20:11

難道06就不是裝備嗎- .-?
那麼去除09399這個裝備就好了0.0
回復

難道06就不是裝備嗎- .-?
那麼去除09399這個裝備就好了0.0
×笨≠小欣° 發表於 14-9-2010 21:35

佢問80lv至100lv有咩裝勁
如果4年前你話06勁我都可接受既
回復