打印 上一主題 下一主題
收起左側

[新鮮試玩] 雙龍傳說 Web

遊戲名稱:
雙龍傳說 Web
測試會員名稱:sohoipan2009
官方網頁:http://2d.wayi.com.tw/index.asp
遊戲類型:角色扮演
遊戲狀態: 封測
本作簡介:華義全新網頁遊戲《雙龍傳說 Web》於正式封測了,以大唐盛世武林天下為背景。四大職業分為俠士,豪傑,刺客,醫師
星評

畫面:★☆☆☆☆ (5星為滿分)評分原因:(字體細少,背景簡陃,人物和一些裝備的造型也不行)
  內容:★★★☆☆ (5星為滿分)評分原因:(以武侠為主題,職業並冇新意,勝在有經絡衝脈武功系統和                                 自動掛機令升級不太困難,另外戰鬥方式也頗麻須
  操作:★★☆☆☆ (5星為滿分)評分原因:(一開始會有新手引導,所以會很快上手)
  整體:★★☆☆☆ (5星為滿分)

電腦配備要求:冇
遊戲截圖:

對此遊戲的感想/經驗:

在此GAME封測前,官方把此GAME說得很勁(耗資千萬人民幣)..但經小弟親自查證後甚感失望=( 頁面背景簡陃.物品、裝備造型較劣.遊戲系統與其他webgame無異、亦無過人之處。另外,玩家不多聊天頻道也較為冷清。(可看圖5)由於畫面方面真的很差,我玩了約2小時就不玩了,很悶的遊戲~~~我個人較不建議玩此遊戲  雖很快冇玩了,但有些經驗想同大家分享(先前爬民學的,下方)

教學連結:五大賺金技巧讓你輕鬆獲得銀兩
五大賺金技巧讓你輕鬆獲得銀兩.txt (993 Bytes, 下載次數: 98)

評分

參與人數 1樂點 +10 收起 理由
JSN + 10 內容精彩

查看全部評分

回復

比到咁低分= ="
回復 支持 反對

比到咁低分= ="
乂小。﹏夢 發表於 8-5-2011 15:28

係咁GA LA=3=
回復 支持 反對

回復 3# sohoipan2009

莔;;仲有冇新gAme介紹
回復 支持 反對

回復  sohoipan2009

莔;;仲有冇新gAme介紹
乂小。﹏夢 發表於 8-5-2011 21:59

尼排唔得閒玩新GAME...
回復 支持 反對

回復 5# sohoipan2009

其實呢;;你地係邊到可以搵到新gAme黎試玩;;再介紹?
回復 支持 反對

其實呢;;你地係邊到可以搵到新gAme黎試玩;;再介紹?
乂小。﹏夢 發表於 10-5-2011 11:02

自己搵..
回復 支持 反對

回復 7# sohoipan2009

有冇線人咁樣話比新gAme...
回復 支持 反對

有冇線人咁樣話比新gAme...
乂小。﹏夢 發表於 10-5-2011 12:33

冇..
回復 支持 反對

可惜呢類型唔岩我...
回復 支持 反對