打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] 金光英雄搶先玩獎品發放公告

基斯耀 , 說話別那麼狠......

第一, 你說"金光英雄搶先玩", 那我消費了12000+ rt 都未收到,
是不是該向GM反應一下?

第二, 對付雷帝的方法一早知, 別以為只有BRD才有方法對付,
我有雷帝也只間中用用, 反正我用空最弱,

第三, 你說"如果真是雷帝天下,就只好說藍國人晒$整死隻game了"
你這麼說則意味著"我們被你們的雷帝屈輸, 我們罷打WIZ, 我們只輸冇$, 所以要罷打WIZ",
那麼你說有金蛋機的是必勝不死的嗎? 金蛋機只是性能好一點而已,
機体性能再好, 使用的人技術太差也只會慘敗......
不是我們晒$整死隻game, 是你們BRD的罷打行為整死隻game!!!

話別人不是之前, 先檢討一下自己!
回復 支持 反對

回復  基斯耀

那些只是不會玩的雷帝
等你碰到會玩的雷帝後再看看能不能打他們下來吧 (雖然暫時應該沒有 ...
覓寂忘魂 發表於 18-5-2010 14:39

所以我咪說了  "如果真是雷帝天下,就只好說藍國人晒$整死隻game了"

睇前唔前後,死左去把就 ^^
回復 支持 反對

基斯耀 , 說話別那麼狠......

第一, 你說"金光英雄搶先玩", 那我消費了12000+ rt 都未收到,
是不是該向GM ...
otaking 發表於 18-5-2010 14:54

第一,我只說銀光的人冇睇清楚領獎的人是金光而已, 我並沒有說金光的人錯呢^^

第二,我只回應上面 :有雷帝不是玩晒,我沒有說只有brd才有方法對付,你估我好似你地d藍國人咁玩間諜,入人地國睇下人地有乜發展咁賤?_?唔好將心比己啦,你地d小朋友^^

第三,綠國同紅國係咪為左贏就要用錢買勁機同你地玩先?(如果真係,你地死左9世)  同埋我想強調唔出錢玩唔等於我地冇錢,只係我地認為足夠同無謂而已
加上你又應同點機係勁d先好笑,我明白你地技術不足,都唔洗係到"暗示"出來既^^

你們覺得我地罷打行為係怕輸既,咁你係岩一半  記住,係"一半"  因為e一半你地都有^^
我地唔打既原因係有人送分,自己努力成白費
同埋有d綠國人老手係只鐘意用紅國玩,咁又點??唔比?? 冇法,最終原因係因為你地嘴炮多多而已
加上我地喪贏你地幾場後,你地咪又係走場??
有口話人冇口話自己
仲好意思用罷打黎將個波交返比我地,真好野^^
回復 支持 反對

罷打?你地無試過?如果你地真係無先好講出黎
回復 支持 反對

唉無端端彈個揾交嗌既人出黎
樂古也墮落了
我只係指出返識玩既雷帝很強
咁就要去死 (笑
隻GAME好耐之前以經死左了
依家先黎講整死隻GAME會唔會太遲?
回復 支持 反對

真不明白,他這麼不滿,為何不自己開個私服,和npc對打呢(迷之音:單人場都得la),何必對著我們
回復 支持 反對

唉無端端彈個揾交嗌既人出黎
樂古也墮落了
我只係指出返識玩既雷帝很強
咁就要去死 (笑
隻GAME好耐之前以經 ...
覓寂忘魂 發表於 18-5-2010 16:07

可能你的死同我的死既意思有出入
你所認為既死係指少左好多人???定係冇場??(兩者差不多)

而我的認為是說黑橙停運呢

小朋友,不要灰心呢,世事往往不如人意,睇開點吧
唔通人地叫你去死,你真係去死嗎
只好為你默哀
回復 支持 反對

他的心情我很明白,不能和dos打時我也等了很久  (爆
回復 支持 反對

大朋友 我甚麼時候有說我要去尋死了
大朋友的理解能力果然比我這個小朋友高
不過你倒是很善變
前幾個帖叫人"死左去把就"
過多幾個帖又變做撒瑪利亞防止自殺會