打印 上一主題 下一主題
收起左側

70lv一問

關閉 [複製鏈接]
1樂點
我想問70lv魔動用咩盾好啊

同埋咩裝..thx:(

最佳答案

查看完整內容

其實70lv唔洗話用咩盾好-0-,你升到80lv用熊手仲好,80盾價錢吸引,平-v- 90lv都平,你可以搵1d幫手開5經,招人幫升魔天,比番d酬勞個朋友,你個lv就可以直線上升,或者吉花賺錢升lv都ok-0-打前提有新頭就最正^

評分

參與人數 1樂點 -10 收起 理由
siu芷 -10 懸賞少於2,7天內必須選出最佳回覆 ...

查看全部評分

回復

其實70lv唔洗話用咩盾好-0-,你升到80lv用熊手仲好,80盾價錢吸引,平-v- 90lv都平,你可以搵1d幫手開5經,招人幫升魔天,比番d酬勞個朋友,你個lv就可以直線上升,或者吉花賺錢升lv都ok-0-打前提有新頭就最正^
回復

試下用60Lv術,悍,神盾吧:],,
升到80仲可用80Lv術,悍,神盾,,,
回復

收左好耐都收唔到60術盾-.-
回復

等75lv轉玄冰盾吧,..又平
回復

咁玄冰盾幾錢收到??

加幾多防同埋有冇特殊效果~thx!
回復

冰盾最貴都係60M,,+2000HP 防(吾記得.但多過60盾 小過80盾) 仲有其他
回復

70lv用60術盾or神盾...
到80換熊爪同護手~
收埋個80神&術盾就更good(反正唔係貴) =]
90就用住90個神or術盾先(2個收晒都好=] 價廉物美XD)~
96再轉番熊爪(升左果隻...) =]
回復