打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 點解我入唔到game既..help

我打完帳同密之後 佢就話無法連接伺服器
有冇人知點解..我諗應該唔會係帳密錯掛,
定係而家ser煩忙,所以入唔到,
帳同密係咪開通個序號同密碼?
回復

好似個ser係e+的vip測只係係晚上6點開到22點姐係10點嫁,所以可能e+個ser佢off左,等明天啦~
回復 支持 反對

咁聽日又開ser幾點到幾點丫?
係咪用競投返黎果個帳同密登入...
定係用Wasabii個會員帳密登入game?
回復 支持 反對

明天下午6點開ser
=.=大哥,你係樂古投返來果個係vip的開通序號來,你要去佢個官網到申請個Wasabii會員之後再用你剛剛投果個野開通個acc,之後係就係用Wasabii個會員acc來入game嫁啦~
回復 支持 反對

明天下午6點開ser
=.=大哥,你係樂古投返來果個係vip的開通序號來,你要去佢個官網到申請個Wasabii會員之後再用你剛剛投果個野開通個acc,之後係就係用Wasabii個會員acc來入game嫁啦~ ...
qq396390978 發表於 30-12-2009 22:58

我開通左喇- -..所以登game果陣我用左序號同埋wasabii個會員帳密,兩個都試姐,,
只不過唔知佢去到22:00就關ser姐..所以 以為係咪帳密錯左..
回復 支持 反對

說話係地有玩果d係game到幾lv了,我剛剛入到game無幾耐就off左都唔夠2lv,不過我見d升lv在人好快就出左好多女兒係身邊,佢果個巨神兵系統好似好爽咁,試下明天衝一下快d10lv玩下先,e+入左game見到果d畫質都唔係好差,如果有錢換張顯卡可能仲可以好睇d,我e+開最高畫質來玩都唔錯嫁,d風格又岩我=3=,我電腦唔係好勁姐,cpu係雙核3.16ghz(E8500),4gb ddr3 ram,顯卡就用hd4670都勁順了,大日有錢拿到買返張 hd5970/gtx295可能仲可以再好睇d,玩左一會覺得隻game的劇情應該唔錯
回復 支持 反對

說話係地有玩果d係game到幾lv了,我剛剛入到game無幾耐就off左都唔夠2lv,不過我見d升lv在人好快就出左好多女兒係身邊,佢果個巨神兵系統好似好爽咁,試下明天衝一下快d10lv玩下先,e+入左game見到果d畫質都唔係好差,如果 ...
qq396390978 發表於 30-12-2009 23:12

xd我都係4670^p^,不過我4核
聽日希望入到game玩下喇><"
回復 支持 反對

4核如果頻數唔高又係唔會玩得順,因為我果時都唸過裝個4核的q8400但係人地話如果唔係玩太多轉檔之類的工作唔洗用到4核用來打機的不如用高頻數少少的會順d,不過打機都係要睇張顯卡
回復 支持 反對

係,,不過反正張卡都夠用..咪算囉xd
回復 支持 反對