打印 上一主題 下一主題
收起左側

JOEY

-,-..帝女花夠古代 上海灘夠經典 但我個人唔鍾意呂方
咁咪同用木顏色筆一樣囧
=.=..我冇嫌佢粗囧 我只係話佢比較粗
=.=凡事都有兩面既我相信
咁._. 我的確係因為要skip去準備presentation bor
但我覺得如果改成international cutting day-.-好怪(?)
中文orzzz英文點叫都叫唔出啦
UP 係套戲名
回復 支持 反對

啊~!原來係哩套~!
雖然我係學 3D animation,不過睇就真係好少,都係日本既多。

木顏色要非常大力先會夠深色吧?
立筆大力、細力都係咁深色囉!

咦!會有「凡事有兩面」哩個諗法,小妹妹既思維好可能絕對唔(口靚)妹 Bor!
中文我叫朱古力,英文可以叫 coco囉!
回復 支持 反對

嗯._. 我睇到一半落堂/__\
咁你就要睇多d啦-,-....參考下嘛
講開又講- -唔記得同你問tim orz

係..你呢個先係重點

=.=..我都係隨口up咖ja A_A
哦..古古力我跟我fd咁寫姐
因為唔鍾意打個朱字囧v 但講就叫朱古力囉
回復 支持 反對

套戲好長?

去戲院我又無興趣,碟又唔會租,睇怕都無乜可能了!
之前睇過既唔係係學校睇就係有人有碟借黎睇的。

隨口 up 架 jar?
評價降返為「應該都重係(口靚)妹」先。

朱字好難打既咩?
我用九宮,所以唔清楚,不過咁少筆畫,應該唔會掛?
回復 支持 反對

套野90分鐘左右
我1堂75分鐘之嘛.開頭個15分鐘都講其他野
用PPS囉-0- or 上土豆囉`我都係既
ic=.=..我唔問人借的囧
哈.你鍾意啦 你點睇我都冇咩所謂
朱字唔難打=.=少打懶打
你用九方? me2!
我想問如果用win7 仲用唔用到vista版九方
回復 支持 反對

畫到咁嘅樣._.'
我仲以為係影印出黎-3-'
回復 支持 反對

套野90分鐘左右
我1堂75分鐘之嘛.開頭個15分鐘都講其他野
用PPS囉-0- or 上土豆囉`我都係既
ic=.=..我唔問人借的囧
哈.你鍾意啦 你點睇我都冇咩所謂
朱字唔難打=.=少打懶打
你用九方? me2!
我想問如果用win7 仲用唔 ...
Janelle`:3 發表於 23-12-2009 08:47

唔多鐘意係網上睇,畫面太細,放大又差。
唔問人借既原因係咩先?
無可能乜鬼都自己買咁富貴。
就算真係好富貴,都唔會乜都買啦!特別係一 D 未必有興趣既動、漫、電影等等。
九宮有好多字都無,不過夠方便。
妳個問題我唔知,不過應該無問題,因為一般都係 support 到之前可以 support 到既野既。
Window 7 隻碟放左係到好耐,不過因為部機忙,所以到依家都未裝呢!
連 backup 都未。

樓上位誇左 D 吧!
回復 支持 反對

re =).
印出黎就唔會唔同樣啦囧囧

re.hyuuga
的確= =dl落黎會好好多 不過唔知你會唔會做呢d野
下=.=我冇呢個習慣囉
我網上睇/呀媽買左碟囉..or租
動漫我都係上網睇的 電影係呀媽買碟
下..例如有咩字冇?
hp明明話寄左黎 但過左好耐我都未收到隻碟囉
回復 支持 反對

咩"呢d野""果d野"?上網睇同down 落黎睇同樣都係無畀到錢,事實上都係唔合法的。
我只會買我鐘意果 D 囉!其他既有既咪睇,無既咪算囉!唔係習唔習慣吧?
好既,又得我心既,重有財力無問題時一定支持正版。

我果個vesion係較舊既,所以同妳果個可能唔同。
所有香港地道字唔會有,有既話,其他人睇都好易亂碼。即係:"口靚""口拿""口既"哩  D 加個口字果(口個) D。
重有好多字想打時搵黎搵去都搵唔到,不過一時間講唔出係邊隻字。

寄失左啦~!
回復 支持 反對

我咪就係話知你唔會做呢d犯法野囉囧
咁人家就是不會問別人借來看嘛-.-不行嗎
咩得你心= =?

哦...我好少打呢d`hk人都好少-.-
通常cut晒d "口"字邊 "你既" 唔係 "你嘅" 囉
唔係搵唔到`而且打9方 個d少用既字都係好後既後頁度 懶得搵

唔係掛`我比左postal code ga bor
回復 支持 反對