查看: 2543|回復: 22
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 以前GM曾經派錢吸引大家打濮1,唔知仲會唔會再搞呢?

唔知仲會唔會再搞呢類活動呢
冇濮1打,新手升唔到裝,整唔到寶...
回復

吸 唔 吸 引 都 冇 用 啦
宜 家 都 走 左 咁 多 人 ._. """
加 上 又 出 左 濮 長 ,,, 個 個 都 去 打 濮 長
回復 支持 反對

玩濮長.....比隊係指定時間win到就有抽獎中在比錢..如:10分鍾內50金20分鍾40金等....[[onion_38]]
回復 支持 反對

如果好似以前咁日日有濮1就好[[bao_29]]
回復 支持 反對

都唔知點做寶物....
回復 支持 反對

都唔知點做寶物....
天英云 發表於 8-12-2009 14:40

幫你推下啦~

新加入的奶媽整唔到華佗針...
新加入的打手整唔到金系香囊

唔通真係迫佢地高價同人收?
回復 支持 反對

開 濮 1 宜 家 只 可 以 出 世 頻 招 人 打 ,,,
或 者 自 己 團 開 ,,,
根 本 唔 似 以 前 咁 ,,, 一 到 8 點 就 自 動 自 覺 開
回復 支持 反對

幫你推下啦~

新加入的奶媽整唔到華佗針...
新加入的打手整唔到金系香囊

唔通真係迫佢地高價同人收?
Quentin~ 發表於 8-12-2009 14:44

[[onion_15]] 仲有馬柄, 仲有升裝必需ge玉結, 好彩我馬柄已換左, 玉結4金個收晒 !
              依家10金都收唔到一個, 遲下都唔知要炒到幾高, 新手升裝有好大困難啦!
              其實呢個問題我之前都講過, 係冇以前60lv時既好玩, 依家成為80lv既戰場
              好多未到級數既都唔想玩, 我之前玩都係為左換野冇辦法, 係入邊你冇可能
              真係殺到一個人, 係騎戰同80lv既天下, 除非可以搵個點, 比74lv以下既去爭,
              我覺得咁會好玩好多, 唔會比某個級數既人玩晒, 如果真係得, 好快會開得返!
              以上係我既個人意見, 大家都提出你既見意啦!
回復 支持 反對

我而家60lv,都要高價收寶...唉...冇人打po1..好鬼悶~順手一問:有冇人放垃圾7品馬鞭~???[[onion_17]]
回復 支持 反對

我而家60lv,都要高價收寶...唉...冇人打po1..好鬼悶~順手一問:有冇人放垃圾7品馬鞭~???[[onion_17]]
手乂臂 發表於 9-12-2009 18:28

去刷仁義馬邊啦
係唔係仁義呢@@
回復 支持 反對