打印 上一主題 下一主題
收起左側

我想問53聖0去邊升好?同埋買咩莊升..

關閉 [複製鏈接]
10樂點

如題.....請各位大大提供埋小第應該買D咩莊???

最佳答案

查看完整內容

53聖0 你有咩裝係身 我support你買住新頭 虹龍c翼 魔神s用住先!!!! 呢d裝唔錯 魔神s+mp 岩聖0 升高d lv拎神武玩! 如果你引到可以去打黑仔龜升! 應該有人組 你又+到血 會升得快 如果唔係可以去打花 50lv開始打花係最快升lv方法 或者可以去打魔機地升 (如果你有c子的話)

評分

參與人數 2樂點 -10 收起 理由
siu芷 -5 必須7天內選出最佳回覆
小夜* -5 懸賞不得少於2

查看全部評分

回復

53聖0 你有咩裝係身
我support你買住新頭
虹龍c翼 魔神s用住先!!!!
呢d裝唔錯 魔神s+mp 岩聖0
升高d lv拎神武玩!
如果你引到可以去打黑仔龜升!
應該有人組 你又+到血 會升得快
如果唔係可以去打花
50lv開始打花係最快升lv方法
或者可以去打魔機地升
(如果你有c子的話)
回復

你53LV我想打花UP最好^^

你有$的話去買月S(500M-550M)LA 好好用

講錯野5好罵我.....
回復

其實我唔係咁建議買魔神S-_-聖0的話
以前就話要用治風果D...先要咁多MP
第1聖0本身就低防
第2呢家好少人升((引手?..
仲要冇兔紋更難搵組
所以呢個LV數都係打花升比較好-_-
裝的話
基本上
新頭 月S 攻古/星古就夠
((當然你喜歡可以簡用C翼..不過星/攻古+既攻冇記錯好似仲多過C翼..不過C翼加既野多方面D))
武器用星武就得-_-... 唔需要太花巧
低LV開神武唔抵 雖然+好多攻-_-
回復

THX各位大大......如果仲有大大想比意見,無任歡迎

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
小夜* -5 呃Post/無意義內容

查看全部評分

回復

去爆冰龍升啦.__.買星古+虹龍頭都夠防
回復