打印 上一主題 下一主題
收起左側

問價同cde

關閉 [複製鏈接]
40樂點
想問110lv左右ac值幾錢hkd
cde又係咩黎
免紋有冇得交易?要d咩?幾錢?有咩用?
d貴紋海紋變身器可唔可以狂用?
家陣買ac有無保障?

最佳答案

查看完整內容

1 110lv ac要睇佢有咩裝黎定價 如果隻110lv ac冇 399 蒼翼奧翼 聖鷹頭 同巨人s 兔貴鋼文 5k神武 最好唔好收!!!! 如果有呢d裝 咁都幾值錢下 睇埋佢咩職 有呢d裝 有埋兔文值800-900!!! 2 cde 係星夢轉換點個陣變左呢個名 所以Cde 係150點 可以入落ac 買野 但我support你唔好買 因為點冇咩用- - 如果點換星錢 不如直接買星錢 仲化算 3 兔文呢招技係冇得交易 但佢D裝就有得交易 兔文呢招技係用裝組合出黎 裝如下: 兔左右 即係護手 同 ...
回復

1 110lv ac要睇佢有咩裝黎定價
如果隻110lv ac冇 399 蒼翼奧翼 聖鷹頭
同巨人s 兔貴鋼文 5k神武 最好唔好收!!!!
如果有呢d裝 咁都幾值錢下 睇埋佢咩職
有呢d裝 有埋兔文值800-900!!!

2 cde 係星夢轉換點個陣變左呢個名
所以Cde 係150點 可以入落ac 買野
但我support你唔好買 因為點冇咩用- -
如果點換星錢 不如直接買星錢 仲化算

3 兔文呢招技係冇得交易
但佢D裝就有得交易
兔文呢招技係用裝組合出黎
裝如下:
兔左右 即係護手 同攻手
呢2隻好多人有下!!
唔多值錢 但係一開始係1lv
所以要強化 月精就貴了= =!!!
絕哂版 8000m 2粒之前有人放
E+8000m 都唔知收唔收到1粒
因為可能冇人有 可能性機會好大!
要有兔腳連盒 盒係用黎強化
兔腳大約1000m到!
兔上2000-3000m! 叫玉兔天衣寶箱!
兔耳+埋個盒1500m到!

講真!! 如果要買兔文不如買番隻兔文ac玩
兔文呢其實係一招爆技!!!! 計速體
速體點數愈高 爆出黎愈勁!!!

4 貴文海文 可以狂用的
但呢要有貴上下左右變身器(hkd250-300到)
同埋要有海上下左右變身器(好易有)
買左變身器番黎 就可以狂用!

5 買ac有冇保障?
睇人吧 最好搵d有信譽之人
要有信譽post!!!
要佢留家電
其實交易就更係最好面交
咁唔會怕昆啦!!
有信譽之人都好多ge!!
For example:我係其中一個=v=!
回復

110LV左右ac都要睇下仲有咩奇他裝備先可以決定價錢
cde係入點數的ac
兔紋冇得易。20lv或者以上的兔上兔刃兔盾兔腳兔頭。1500蚊hk↑↑左右啦。用黎爆怪的(升lv好有用)
貴紋海紋可以狂用。
買ac有冇保障就要睇下佢有冇信譽la@@
回復

ac個價睇有冇勁裝勁野既姐..有左5經之後高lv呢樣野唔係好值錢..110lv最低都有100幾掛..(唔多肯定- -")
CDE姐係上Meridian入點用果個ac(之前個公司叫CDE, E+D人仲咁叫)
兔紋有得易, 開左冇得易, 用黎爆怪, 好勁, 不過要好多好貴既野:
玉兔天衣箱(3000~8000M不等, 開左冇得易)
玉兔大耳朵(1200M度..)
玉兔奔月腿(1000M度..)
玉兔刃爪(100M度)
玉兔護手(100M以下)
月神寶典(100~200M度.., 用黎升兔腳, 升左冇得易)
玉兔寶盒(100~200M度.., 用黎升兔耳, 升左冇得易)
月光精華(絕左, 有果D人唔多放-3-, 800HKD度應該有1支, 要2支, 升兔爪同護手, 升左冇得易)
海同貴紋變身器可以狂用
收AC方面..係forum交易比係game入面傾會保險D, 有record嘛~唱昆9都有D evidence
回復

咁我仲想問下d ac有cde同無cde有冇分別,會唔會無保障
回復

咁我仲想問下d ac有cde同無cde有冇分別,會唔會無保障
920826chan 發表於 19-11-2009 18:34

隻ac 有無cde係有分別!
但係關入唔入到點問題- -
cde係爆唔番隻ac!!!!
仲有cde 可以透過send 信
比 gm 搵番!! so 無大問題
有保障的 不過最好叫本人搵番
廢事轉左手到你個陣 要自己搵!

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
小夜* -5 連帖

查看全部評分

回復

唔該哂,解決左我好多問題@_@
回復