打印 上一主題 下一主題
收起左側

問ac 價

關閉 [複製鏈接]
10樂點

想問..1個 111lv魔動   價????有c翼 鋼文 生肖set 海文 兔文 貴文08399 07399[80lv]   年甲s  會甲仲有好多裝.吾打啦  吾知值吾值 700蚊港幣????

最佳答案

查看完整內容

閣下既ac係收返黎??? cde係用黎連結帳號,,用黎做入點果d管理-v-,, 冇既話就會降低哂ac價.. 改密碼係唔會主動send返去註冊果個mail到,,

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
siu芷 -5 懸賞不得少於2

查看全部評分

回復

咩野係cde??? 有email呀 但係我吾識改email 可吾可以教教我仲有..我想問  改ac 密碼果陣  佢會吾會send信 去番註冊既email果到嫁??

最後..想問e個ac值幾多錢??? 大約] ...
benwhyin 發表於 11-11-2009 22:59

閣下既ac係收返黎???
cde係用黎連結帳號,,用黎做入點果d管理-v-,, 冇既話就會降低哂ac價..
改密碼係唔會主動send返去註冊果個mail到,,
回復

齊唔齊cde,角密,mail?
有就值
回復

齊唔齊cde,角密,mail?
有就值
steven223 發表於 11-11-2009 22:00

咩野係cde??? 有email呀 但係我吾識改email 可吾可以教教我仲有..我想問  改ac 密碼果陣  佢會吾會send信 去番註冊既email果到嫁??

最後..想問e個ac值幾多錢??? 大約]
回復

有冇蒼翼 奧翼 聖鷹頭??
都ok ge合埋裝應該值!
回復

閣下既ac係收返黎???
cde係用黎連結帳號,,用黎做入點果d管理-v-,, 冇既話就會降低哂ac價..
改密碼係唔會主動send返去註冊果個mail到,,
steven223 發表於 12-11-2009 21:40

咁姐係我e家 收ac 吾使..拎佢email啦
我改密碼.佢都吾會send 信去佢email到..佢都吾知我改咩密碼
回復

咁姐係我e家 收ac 吾使..拎佢email啦
我改密碼.佢都吾會send 信去佢email到..佢都吾知我改咩密碼
benwhyin 發表於 12-11-2009 22:01

但人地有個人資料既話,,因為佢拎番d帳號pw會sd去佢個e喵度,,so一定要拎埋e喵
回復

講番d野先!
e隻ac 聽你講d野算ok值
想講 最好齊哂資料先好交易!!
更好的就更係面交!
回復