打印 上一主題 下一主題
收起左側

大家睇左哈利仔未. {感想

人人睇法吾同姐-.-版主甘踏套野吾系幾好lo-.-雖然系悶左D  但系絕對吾系你講既 咀完呢個咀個個lo-.-

榮恩 同 哈利 咀左一個咋嘛-.-邊有咀完個個又咀個個姐-.-"...

同埋榮恩都吾想同個個女仔咀既-.-

而哈利咀金妮  ...
●慘BB○ 發表於 21-7-2009 18:59

逐個點回應

「人人睇法唔同」 甘點解你又要去不滿我既睇法呢
加上我點睇都唔覺自己有迫使別人去跟從我既睇法

咀方面 我指既係女方
金妮同另一個男仔咀完 無耐之後又同哈利發生感情
而「濫交」一詞亦純屬誇大手法來強烈表達我的個人感覺而已
與講粗口同一道理 難道真的去問候人家母親嗎?
假若閣下認為這樣太過有侮辱之意
那我可以跟你說聲抱歉 但我的想法是不變

我從來無提及過覺得今集悶
只係話「談不上好睇」
「是」相反不一定就是「否」 請閣下明白這個道理
談不上好睇 不一定代表悶

哂錢方面...你覺得唔係 我覺得係 所以就我錯?
你才是扼殺個人睇法吧
另外就我而言 今集可算是「預告」
那...比錢睇預告 我認為唔值 很正常
而且我亦講過 係期待下一集 那有何問題?

閣下一直堅稱我「踏得行」
我只能說 批評是進步的源頭
雖然我用詞可能很惡劣 但我不認為有說錯
加上看到不少影評都談及到今集電影與原版小說出入很大
該有的精彩劇情沒有了 換來是一大段「關係」場面
這也是我作出此劣評的原因
難道直接表達個人思想只限於讚美?
你也能對我作出不滿的回應
我就不能對電影作出不滿的回應
有缺點還要遮遮掩掩收收埋埋
原來現今思想還停留在不知道什麼朝代嗎
再者 我的見解又不是混說八道 吹出黎
那...我又何罪之有呢
回復 支持 反對

其實 咁多集之中
比較冇咁吸引真係呢集
而第4集更值得去戲院睇
回復 支持 反對

EVANNA Lynch 正呀-v-"太令了"
回復 支持 反對

人人睇法吾同姐-.-版主甘踏套野吾系幾好lo-.-雖然系悶左D  但系絕對吾系你講既 咀完呢個咀個個lo-.-

榮恩 同 哈利 咀左一個咋嘛-.-邊有咀完個個又咀個個姐-.-"...

同埋榮恩都吾想同個個女仔咀既-.-

而哈利咀金妮  ...
●慘BB○ 發表於 21-7-2009 18:59

露娜點睇都靚過金妮啦=.=
回復 支持 反對

今日朝早睇左.. 真係好正..起果個搵分靈體果個洞果度鄧不利多整果D火D特效仲正!!
回復 支持 反對

今集不太好睇...
相比前果幾集
回復 支持 反對

唔錯丫  我覺得今集幾好笑
回復 支持 反對