打印 上一主題 下一主題
收起左側

大家睇左哈利仔未. {感想

個人覺得鍾意榮恩個女仔..........姣得很
回復 支持 反對

今日睇左
第5集既野唔係幾記得,初初要D時間先掌握到
今集多左D笑位,Ron同哈利係度講野果度-.-
仲要有次Ron中左魔藥發姣...令我諗番起之前睇一部電視劇都有個男演員模另一個男演員= =

同之前5集(定4集)唔同既係,個結局為下集留下伏線
之前果D都係解除威脅
Dumbledore第7集冇左真可惜
回復 支持 反對

石內卜勁衰囉
鄧不利多信晒佢...都出賣-.-
冇之前果幾集咁好睇囉....今集好多笑位XDD
好鐘意EMMA呀~!!

有d野想問~
不破誓係咩黎嫁??
如果做唔到不破誓入面d承諾,,後果會點嫁??
回復 支持 反對

睇左今集 亦睇左唔少關於今集既影評
令我更有沖動去睇小說版

就我而然 今次混醬王子有七成係度濫交
都唔知做乜 果頭咀完又咀第二個
談得上劇情既劇情就感覺上完全係用黎交代哈利波特個故事
為下一集鋪路而已 毫無好睇可言
說實在 入戲院睇真係浪費錢
可取之處 就只有真係交帶落一堆謎題
食死人入左校園後去左邊 混血王子究竟係咩 等等
所以期待下一集 但係唔like今集= =
回復 支持 反對

石內卜勁衰囉
好鐘意EMMA呀~!!

有d野想問~
不破誓係咩黎嫁??
如果做唔到不破誓入面d承諾,,後果會點嫁?? ...
maalan 發表於 20/7/2009 23:18

做唔到咪死LOR= =
回復 支持 反對

做唔到咪死LOR= =
hugotwy 發表於 21-7-2009 10:40

唔係佢死就你亡

佢就梗係殺o左阻住馬份o的人啦
回復 支持 反對

石內卜勁衰囉
好鐘意EMMA呀~!!

有d野想問~
不破誓係咩黎嫁??
如果做唔到不破誓入面d承諾,,後果會點嫁?? ...
maalan 發表於 20-7-2009 23:18

真的,第4集仲好睇過呢集
笑就好笑既,緊張就冇咩

不破誓做唔到=死
回復 支持 反對

人人睇法吾同姐-.-版主甘踏套野吾系幾好lo-.-雖然系悶左D  但系絕對吾系你講既 咀完呢個咀個個lo-.-

榮恩 同 哈利 咀左一個咋嘛-.-邊有咀完個個又咀個個姐-.-"...

同埋榮恩都吾想同個個女仔咀既-.-

而哈利咀金妮 系因為愛牙A_A(笑緊)"
我覺得ok  不過如果哈利同露娜一齊可能會好d a_a 因為露娜可愛D- -"

同埋人地預告話明幫哈利鋪路  預左有少少悶嫁啦-.-"
你踏得甘行做咩-.-"  

同埋你話 入戲院睇哂錢 我吾甘覺得lo-.-起碼我D fd睇完都話想快d睇第七-.-而吾系話哂錢-.-

我細佬阿媽睇完話吾好睇  不過都話值票價  

可能會有人覺得哂錢  不過希望佢地心照 吾好亂講出黎踏"

仲有 吾好用 『濫交』呢個詞" 野可以亂食 說話吾可以亂講"

希望版主明白 『濫交』 系點解   我知如果你睇完我甘講會反駁 不過我吾會解釋"

你反駁=你未明

你話吾鐘意is ok  

不過吾好甘樣黎評論  人地拍得可能無預期中甘好  不過不失為一套好戲

除非真係吾受歡迎既戲"    同埋我想知人地邊度有濫交-.-"
回復 支持 反對

人人睇法吾同姐-.-版主甘踏套野吾系幾好lo-.-雖然系悶左D  但系絕對吾系你講既 咀完呢個咀個個lo-.-

榮恩 同 哈利 咀左一個咋嘛-.-邊有咀完個個又咀個個姐-.-"...

同埋榮恩都吾想同個個女仔咀既-.-

而哈利咀金妮  ...
●慘BB○ 發表於 21-7-2009 18:59

NICE-__-
佢個POINT都係想講呢集唔好睇姐
呢集真係比之前個幾集遜色左少少
回復 支持 反對

一句講到味0,0大家都係去支持哈利仔既姐=3=
回復 支持 反對