打印 上一主題 下一主題
收起左側

打村長/集會下位轟龍小小心得....

10# 白色2號機

迅龍大劍勁爽喎= =又係斬到成條彈起

不過就太刀打迅龍好d   因為太刀有 軍獅同埋鬼真  火同雷都係剋迅龍
回復 支持 反對

我無D咁神既武器= =
太刀我得兩把剋到迅龍..一把係鬼哭斬破刀..一把係飛龍刀 樁..
我玩得一百幾粒鐘....仲清緊村任^^"
回復 支持 反對

我無D咁神既武器= =
太刀我得兩把剋到迅龍..一把係鬼哭斬破刀..一把係飛龍刀 樁..
我玩得一百幾粒鐘....仲清緊村任^^"
白色2號機 發表於 27-7-2009 01:56 PM

小弟...第一次打就過o左...
回復 支持 反對

13# fung_201

近來清緊村下任..有個任要采雪山草架好似,,
我見勢色唔對(貓千里眼,支給品一大堆肉 應急藥...心知不妙)
因為裝算有防...同轟龍血換血...
總算能一見轟龍的死姿...(原來係大字形趴地...我太少打..無印象..)
回復 支持 反對

10# 白色2號機

迅龍大劍勁爽喎= =又係斬到成條彈起

不過就太刀打迅龍好d   因為太刀有 軍獅同埋鬼真  火同雷都係剋迅龍
薄荷葉 發表於 27-7-2009 13:54

大劍唔係好識玩......我玩長槍多......

用大劍有小小難就果個位...等練下先...
回復 支持 反對

大劍嘛......
大劍我覺得佢冇速度......
防係ok ,但係斬落去太長時間......
p.s.大劍用到游擊打法的話我可能會用 ,各位大大可以教下小弟嗎?
回復 支持 反對

大劍應該係對準佢條尾蓄力..佢一轉力果下斬落去..(要練的..我都唔識XD,見FD個個係咁玩)
回復 支持 反對

我都係新手,唔色打轟龍,多謝,回你拉
回復 支持 反對

你用果個雷弓...(RARE-3)...大爆...閃彈呀...咩都囉D...

甲蟲都ok......不過小心佢一下秒你......
超4 發表於 25-7-2009 18:29

打轟龍,大劍係王道
而用弓,基本上走遠d轟龍已經唔會叫到你硬直,用弓的只要一直向順時針同金c一樣
唔扣血都唔難....

大劍3段打頭可以好安全
一刀脫離術
回復 支持 反對