打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 請問GM,弱國有檀香(雙經)攞,是否不合理?

10# 極限 打國戰為左拎20%經 不如做強國既除左d國戰獎勵外 檀香仲要加50%咁米仲好
回復 支持 反對

比弱國20%經,明顯係幫你升快d,為自已國打到強國,強國已強哂,比50%經都無用,因為強國都勁哂,比黎把鬼
回復 支持 反對

如果做弱國有雙經,我都要啦,但20%都唔錯,唔怪得贏方會比自己人閙啦
回復 支持 反對

就因為贏方果d人根本無諗過呢d問題 =.=魏國開戰之前都已諗過啦,特登輸一場

琴日有2場魏國vs蜀國,咁一場贏左,如果仲贏哂2場話,吳國就變弱國
回復 支持 反對

好無聊,為左做弱國就想輸,當初gm整呢個20%經出黎,都係為左方便那個國廢的人升快d,e加只係為左個少少20%經就個個都想玩輸?到左80封頂之後米又沒用?少少20%都係度嘈,為咩?
回復 支持 反對

有用,你打怪愈多,個20%仲有用,比喻你打怪都升左50%經驗值,如果你用埋20%咪仲多過50%經驗值

你打怪愈少,咁要個20%經驗值都無用啦
回復 支持 反對

琴晚既國戰已經好明顯睇到問題既重點---檀香! 第一,魏蜀吳三國既主力軍團都冇再投城; 第二,某國既某一軍團攻城嬴左,即刻係大頻俾人鬧. 呢d咁既異常現象因為咩? 咪就係因為檀香lo !攻城打嬴左,唔單止冇得慶祝,都仲要俾人鬧,你都唔好話唔係怪事! 呢d野,咪就係[檀香]搞出來既lo !
所以話,今時今日咁既情況,國戰係大有必要改革下既啦!!
回復 支持 反對

因為檀香呢個問題而嘈,真係無隱。就算d人叫gm改革國戰,改左咪一樣有弱點或不足之處,到時咪又係得個嘈字
回復 支持 反對

15# alan2365
打定軍幾有用呀~
20%好多啦~

而且到左80之後你可以繼續轉職~
回復 支持 反對

人地拎檀香多數唔係為左拎去打怪=.=
識玩既都知為左拎去打副本定軍.....................
(以上只是個人見解)
回復 支持 反對