樓主: Monkey.D.Luffy
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[討論] 不知大家發過最恐怕的夢是什麼?

發夢啊...
我最怕應該是看到自己喜歡的人 跟別的男孩走了吧=_=!
回復 支持 反對

我夢見我係一個山崖個道,望後去,見到個人,跟住就趺左落去,好有離心力,跟住就醒左[[onion_42]]
回復 支持 反對

我有好多= =

比某某野追
同埋
緊張刺激既跳樓 (一連兩晚發同一個夢)
同埋 可怕既被人殺過程= =
回復 支持 反對

我比女仔吻係成班肥婆
回復 支持 反對

原帖由 kelvinlam1111 於 7-12-2008 21:05 發表
我比女仔吻係成班肥婆

你呢個應該係最可笑的夢= =
回復 支持 反對

夢好正~
跳樓~打仗比人殺~但係冇啦啦反生又比人插死....係錦死 但係真係有傷楚

ed唔 恐怖

最勁係~同真實一樣~~開眼~~起身~行行下 無啦啦~一閃閃 返去張床到~又起身
又行~又閃反張床到~最勁係醒唔到lo~~
回復 支持 反對

我試過發夢打仗,我d隊友係我面前炸到血肉橫飛= =
回復 支持 反對

我發過一個夢= =
個日玩完cs1.6某某開的zm場
又做晒hw
就去左訓
夢係有cs個mod(zm隻半身怪但係有d唔同ge係佢多左隻翼同大左勁多倍)
開頭係有舊大隕石由天飛左落一個湖到(唔知係咪玩得pm多.......發夢都見到有隻鯉魚龍囧.....)舊隕石係比條鯉魚龍守住.......之後我夢到都係返緊學= =之後隻半身怪係舊隕石到爆左出黎.....仲亂破壞= =
跟住我見到dmonkey係到打死d人....仲識用降落傘tim......囧
回復 支持 反對

發夢最驚夢到食野.

我發夢發親都係食緊一樣好鍾意食既野.

但食食下o個樣野都會suddently change to 一d昆蟲- -

從此就咩昆蟲都驚...
回復 支持 反對

我有o,我發夢,同呀媽呀爸,等過x路,(係好大魚的),咁我地等時,見到一位男人沖出去,因為地面濕,岩岩有小x泥,我心諗,佢一定比車車死,真係,真係車到,死左....我不知為什麼有很人比車車死,仲恐怖的係,車,不知點x會有個人,拿住d抹野的野,去橙d屍體,我起左身,一諗起個個夢,我個心就係咁跳!!o~o"
2:比彊屍追,唔係好怕==
回復 支持 反對