樓主: Monkey.D.Luffy
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[討論] 不知大家發過最恐怕的夢是什麼?

我最恐怖果個夢都係比喪屍咬..仲要見到佢地d樣.(超嘔心)..仲要比佢地圍住黎咬..
回復 支持 反對

j j cut
男人之痛[[yoyo_113]]
回復 支持 反對

-__-""訓醒比鬼切j..
比大量喪屍追..
同埋趺落街.仲要有時會有離心力 真係超驚-___-"
回復 支持 反對

唔知點解我一起身就唔記得哂D夢...
回復 支持 反對

我最恐怖個d夢..種類好多喔..
例如感情類的無中生有好怕現實會變成甘..
一系就比人追殺x口x...試過比槍殺啦
試過跌落回旋樓梯中間個d空位啦
試過答答下扶手電梯成間商場斜左
條電梯變左直線甘跌落去
然後呢d跌黎跌去既夢一定令到個身體震左震-﹏-"
回復 支持 反對

我好細個小學發過一個幾恐怖的夢,大個仔既夢就唔記得。

一個年級有 5 班,我係操場排隊既時候,突然一班一班消失…
之後聽見 d 鬼聲,我大叫話有人消失,但係無人聽見。
之後無端端轉到街市,街市一般有 3 層,唔知點解我地班就係最高個層…
係度落樓梯,無端端我最好既朋友流血死左,勁恐怖…
之後 d 人仲笑,但係逐一逐一個死左,最後就醒左…
回復 支持 反對

我好細個發過一個好恐怖的夢,大個仔既夢就唔係好記得。
有次我唔知點解去左唐樓某一個單位.無啦啦見到四個女人(應該係姐妹)唔知點樣個身墝在一齊之後就X街.我就起在身
[[bao_29]] [[bao_29]]真的 好恐怖
回復 支持 反對

比彊屍追算嗎...我覺恐怖..
回復 支持 反對

最近一次發惡夢係
係夢中見到好多喪屍
見到自己去左機場坐飛機
點知係架飛機都有喪屍
之後就醒左
回復 支持 反對

我記得有一次發夢果陣,我係見到我祖先同我打招呼,仲叫我不斷走,之後我望下後面,原來有好多果d類似亡靈都物體追住我-_-"之後走走下就跌左落街,之後醒左lu~
回復 支持 反對