查看: 5405|回復: 10
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 對吞食1既感覺

關閉 [複製鏈接]
吞食就黎完lu.所以分享下..我同佢既故事
首先送一首歌先-青山黛瑪-留在我身邊

http://hk.youtube.com/watch?v=FdC5S51adUo

1路聽會好feel d
開始lu~
吞食其實係我玩既第1隻online game
個陣好似3年級
我同屋企人走入7仔到買野..個到吞食..覺得d公仔好令
所有就買..個陣唔知d碟係$18.個到寫住39
我仲以為收平左
個陣我玩既係收費
個陣..唔識玩..操黎操去都係10幾20lv
行黎行去都係新手城..
個陣我記得有好多人玩..好hit
我係村到識既好多都有玩
個陣e經有外掛
好似150蚊/月
但冇咩$..所有冇買到
外掛呢
令人又愛又狠
雖然係唔公平..
但掛真係升得好快
但喬食係冇打過外掛..仲搞個機關盒..
我覺吞2最好搞個內掛..off個陣都可以升lv
個陣玩最開心係拎到裝
d人成日掉野出黎..e+都有
我口 2陣唔識雙開..所以拎左就係放係d冇人既屋入面..再登正ac去拎
但搞到成個倉都係裝..
跟住就冇玩..因為覺得費$
好似1年後..
就出免費版
我又玩番
因為呢隻game好禁玩..
玩極唔厭..e+好小呢d game
e個陣外掛終於唔使收$
易玩好多..
但我都係50幾lv
因為冇$買hp
同唔知點掛
但與此同時網龍好似放棄左呢隻game..
冇更新..又唔sell
吞食真係夠左我大部份童年
雖然唔捨得
但舊既唔去..新既點黎
所以希望吞2更好玩

對吞1感想:
畫面好令..人物都係
有戰鬥蚯面..e+ d game好小lu
地圖好大..行極都行唔哂
好多npc..而且大部入都可以捉..上至將領..下至呀婆
任務多..有時都唔知點解
好禁玩..1隻令我玩完又想玩既game

你地都分享下la

ps:我諗住吞2叫幻影..
各位高手幫下我呀

評分

參與人數 1樂點 +3 +3 收起 理由
凍檸水OO + 3 + 3 原創

查看全部評分

回復

吞食都係我玩既第2隻game.果陣我都係2-3年班(果陣重係未識打字[[m491]] )                                                                                有1次去fd屋企.見到佢玩..之後返到屋企就自己試下玩                                                                                                                 果陣超多人玩.旦係冇$比月費[[m74]] 只好不斷開ac狂玩[[m104]]                                                                                             一開始最高玩到6-7lv....[[yoyo_148]]後尾因為不斷狂玩.最高玩到10幾[[yoyo_193]]                                                                                 之後因為係咁狂玩.悶都悶死[[yoyo_048]] 就冇玩囉                                                                                                                       之後出左免費又玩返=  =果陣玩15ser都好多人                                                                                                                         期間不斷重玩.其他game玩到悶又玩返.旦係次次重玩玩到10-20幾lv.又唔識升                                                                                又唔知有外掛.之後又唔玩.之後又不斷不斷不斷重玩[[yoyo_094]]                                                                                                     直到1年前我轉左去玩9ser.係果到識左傑(姐係版主)同埋其他fd                                                                                                   入埋異界血盟.果到開始識玩                                                                                                                                                 傑好好人.佢幫我升[[yoyo_005]] 升到40.旦係果陣重係唔識用外掛[[yoyo_142]]                                                                                       自己升唔到= =之後又冇玩...之後悶又玩返.直到e排.我前幾天又玩返[[yoyo_132]]                                                                              e+終於識用外掛啦..自己終於可以升到[[yoyo_170]].e+再高44lv [[yoyo_193]]                                                                                         幻影.你不如黎9ser同我地一齊玩啦.雖然人係小左d[[yoyo_172]]
回復 支持 反對

網龍無放棄隻game
起碼每次節慶活動都唔同[[bao_45]]
回復 支持 反對

原帖由 凍檸水OO 於 26-8-2008 17:02 發表
網龍無放棄隻game
起碼每次節慶活動都唔同[]

嗯嗯
不過出左隻節慶巴豆,好可能網龍諗住咁就算/.\
回復 支持 反對

原帖由 希o望 於 26-8-2008 16:51 發表
吞食都係我玩既第2隻game.果陣我都係2-3年班(果陣重係未識打字[[m491]] )                                                                                有1次去fd屋企.見到佢玩..之後返到屋企就自己試下玩     ...

我呀妹都好似你咁..狂開ac

另外

節慶係有d活動
但都係送野俾玩家
冇咁熱鬧

之前收費我係可以係新手城條巷見到有人偷數
放哂煙花
e+..
得d人坐係到
同隻巴豆妖傾下就算
回復 支持 反對

智少我覺得吞1好過吞2...我六年級就係玩左吞食先考衰左哈哈.但係都入到名校-,-
回復 支持 反對

唔係既..玩都未玩唔好咁快批
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

原帖由 ViSioNs 於 2-9-2008 16:50 發表
唔係既..玩都未玩唔好咁快批

玩左2日吞食

吞1真係好玩過吞2好多:handshake
回復 支持 反對

原帖由 凍檸水OO 於 4-10-2008 15:55 發表

玩左2日吞食

吞1真係好玩過吞2好多:handshake

最主要係好難升LV
回復 支持 反對