查看: 8320|回復: 32
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 【新手寵物推介】

關閉 [複製鏈接]
前言:
呢篇野係我無意中係一隻磁碟入邊發現,我記番起係吞食天地岩岩出果陣寫既,
因此,內容可能會out左少少,但我因為咁有緣搵得番篇文,
希望唔會浪費。
版主如果覺得呢篇野對而家既吞食無任何幫助,
可以不進行任何動作,也可把文章關閉,
最後,請大家講出對文章既睇法,
懷念一下大家做緊吞食新手既時光。

____________________________________________________________________________________________

新手火攻玩家寵物最佳選擇:
1※丘力居:技能方面不錯,雖然只有一招會心一擊可以合擊,但只要玩家看到屬性點,就只會懂得用兩隻字來形容這新手寵物---變態。
 這寵物主要是升攻擊力,但防禦和體質都不差,就是剛捉回來,攻擊力就是42,攻擊力真的〔變態〕得很!
2※孫仲 :技能可以用一個字來形容---妙,這寵物的屬性點不是太好,但就以技能出名,單獨升級用火箭合擊就可以輕鬆升級無難度。
 由於這寵物屬性點太壞,所以只有用至20多級之後便要換其他火箭寵。
最不好用的火攻寵名單:
1※紅親兵:剛開始敏捷就有32,技能只有一招不可合擊的技能,這寵物唯一的功用就是用來〔擋〕界橋,來減少玩家死亡的機會。
2※劉焉 :技能全都是不能合擊的技能,只好用來捉〔小偷〕吧!

新手火智玩家寵物
唯一選擇:
1※孫仲 :技能可以用一個字來形容---妙,這寵物的屬性點不是太好,但就以技能出名,單獨升級用火箭合擊就可以輕鬆升級無難度。
 由於這寵物屬性點太壞,所以只有用至20多級之後便要換其他火箭寵。
最不好用的火智寵物名單:
1※我想你不會有孫仲都不用,走去用其他〔垃圾〕寵物吧!

新手水攻玩家最佳寵物選擇:
1※嚴剛 :這寵物技能和屬性點上都不錯,只有一個壞處---要花幾十元購買一些加敏捷的武器

評分

參與人數 1樂點 +4 收起 理由
凍檸水OO + 4 本來想加四分。

查看全部評分

回復

[[yoyo_165]] 我地依到都好小有人貼心得的,又幫到d新來的,幾好!o!
好誌同紅親兵果到,真係勁高敏-= =果時唔知點練功,其他親兵又唔會好似佢咁特別高
不過唔洗咁拘緊掛-3-
我地版主好易話為- -
唔好成日以為佢亂扣分嘛(版主,說了這句有分加嗎A_A[[yoyo_159]] )

回復 支持 反對

雖然d最唔好用寵 基本上係無人用c_c
但係d最岩新手用寵都唔錯 唔洗d新手成日問(工作量減少 哈哈哈哈)

sorry 無分加[[yoyo_218]]

以後叫我 傑 喇

版主好似好上司化左D[[yoyo_217]]

回復 支持 反對

唔該晒wo傑少= =仲以為篇野咁out冇分加tim
回復 支持 反對

就算out都會有d原創分既[[yoyo_171]]
回復 支持 反對

原帖由 凍檸水OO 於 11-7-2008 10:01 發表
雖然d最唔好用寵 基本上係無人用c_c
但係d最岩新手用寵都唔錯 唔洗d新手成日問(工作量減少 哈哈哈哈)

sorry 無分加[[yoyo_218]]

以後叫我 傑 喇

版主好似好上司化左D[[yoyo_217]]

無辨法.我有禮貌姐[[yoyo_165]]
我都知我太有禮貌了>﹏<

回番樓主,多謝2點人緣XD"~
回復 支持 反對

我仲有禮貌[[yoyo_212]]

我用孫仲用到六十幾lv 哈哈
轉生孫仲好鬼勁[[yoyo_168]]
回復 支持 反對

[[yoyo_130]] 是嗎?p?
那麼樓主的介紹看來十分好!_!~
回復 支持 反對

1※公孫越(界橋):技能有地牙,可以合擊,屬性點不錯,可以使用到20級。
2※程遠志           :技能不太好,但屬性點還可以,升級都是佳品。
3※地親兵          :不說技能,只看屬性點,都知道是上上之選。

呢3隻點捉
回復 支持 反對

你係咪想問係邊捉-.-?
回復 支持 反對