查看: 47486|回復: 27
打印 上一主題 下一主題
收起左側

地殿裝備合成材料表+能力 (只想幫人,不求加分,只求能置頂)

關閉 [複製鏈接]
我知道香港星夢官網已經冇左呢樣資料(原本係more最新消息有的),不過而家冇左...
我相信有啲人會需要呢樣資料,合成地殿既裝...而我之前係官網copy過,,呢兩日係部腦到搵番,,
希望可以幫到人-3-...

1)攻擊型
[戰靈麟甲]
所需要材料:七曜石之粉末*2、進化徽印*3、靈魂錠、聖靈金屬碎片*5、原罪裝甲碎片*10、精靈之鱗*10、地靈結晶*50
[戰靈脛甲]
所需要材料:七曜石之粉末*1、血紅之球*2、精靈之氣息、聖靈金屬碎片*5、原罪裝甲碎片*3、精靈之鱗*10、地靈結晶*50
能力:生命上限+250、魔力上限+350、攻擊+145、防禦+280、魔防+88、命中+50、迴避+25

[戰靈之臂(左)]
所需要材料:支配者之牙*2、靈魂錠*4、精靈之鱗*20、地靈結晶*50
[戰靈之臂(右)]
所需要材料:支配者之牙*2、靈魂錠*4、精靈之鱗*20、地靈結晶*50
能力:攻擊+65、防禦+120、魔防+37、命中+25

2)物理防禦型
[磐石之鎧]
所需要材料:七曜石之粉末*2、進化徽印*3、靈魂錠、聖靈金屬碎片*5、原罪裝甲碎片*10、精靈之鱗*10、地靈結晶*50
[磐石護腿]
所需要材料:七曜石之粉末*1、血紅之球*2、精靈之氣息、聖靈金屬碎片*5、原罪裝甲碎片*3、精靈之鱗*10、地靈結晶*50
能力:生命上限+500、魔力上限+100、攻擊+41、防禦+525、魔防+140、命中+50、迴避+10

[磐石護手(左)]
[磐石護手(右)]
能力:攻擊+18、防禦+225、魔防+60、命中+25

3)魔法攻擊型
[時光之袍]
所需要材料:七曜石之粉末*2、永恆徽印*3、靈魂錠、聖靈金屬碎片*10、原罪裝甲碎片*5、精靈之鱗*10、地靈結晶*50
[時光護腿]
所需要材料:七曜石之粉末*1、湛藍之玉*2、精靈之淚 、聖靈金屬碎片*5、原罪裝甲碎片*3、精靈之鱗*10、地靈結晶*50
能力:魔力上限+600、防禦+140、魔攻+182、魔防+189、命中+50、迴避+35

[時光手套(左)]
[時光手套(右)]
能力:防禦+60、魔攻+78、魔防+81、命中+25

4)魔法防禦型
[古樹之庇佑]
所需要材料:七曜石之粉末*2、永恆徽印*3、靈魂錠、聖靈金屬碎片*10、原罪裝甲碎片*5、精靈之鱗*10、地靈結晶*50
[古樹之足]
所需要材料:七曜石之粉末*1、湛藍之玉*2、精靈之淚 、聖靈金屬碎片*5、原罪裝甲碎片*3、精靈之鱗*10、地靈結晶*50
能力:生命上限+400、魔力上限+300、防禦+182、魔攻+48、魔防+305、命中+50、迴避+15

[古樹之觸(左)]
[古樹之觸(右)]
能力:防禦+78、魔攻+40、魔防+130

5)敏捷型
[龍影之衣]
所需要材料:七曜石之粉末*2、回憶徽印*3、靈魂錠、聖靈金屬碎片*7、原罪裝甲碎片*8、精靈之鱗*10、地靈結晶*50
[龍影之翼]
所需要材料:七曜石之粉末*1、血紅之球、湛藍之玉、精靈之氣息、精靈之淚 、聖靈金屬碎片*5、精靈之鱗*10、原罪裝甲碎片*3、地靈結晶*50
能力:生命上限+400、魔力上限+400、攻擊+30、防禦+147、魔攻+30、魔防+147、命中+75、迴避+100

[龍影之爪(左)]
[龍影之爪(右)]
能力:攻擊+15、防禦+63、魔攻+15、魔防+63、命中+25、迴避+50

我開呢個post只係想幫下需要呢啲資料既人-0-...
如果你地已經有既請唔好串我plx-3-...
希望版主能將這post置頂!!以幫助需要這資料的人!

回復

我系問答區答人都好多次了...
回復 支持 反對

官網都好似有=.=
好似有人post過啦- -
回復 支持 反對

官網而家冇,,唔信你既睇下,,
入more到我搵過好多次- -
小夜-0-你答左人姐,,但都有人會問+ma...
我都係想post出黎等d人搵到姐...""
post過<---係唔係n年前官網出果個之後人地既轉帖既post?唔通要人地搵幾十頁?

回復 支持 反對

thx lor
不過我see過lor
回復 支持 反對

我都係唔想要睇既人要係樂古逐頁逐頁咁搵- -...
回復 支持 反對

我想問下e  d裝幾lv人用嫁=3=
回復 支持 反對

全部都係80lv/上先可以用
回復 支持 反對

我想問邊度可以搵點解地殿個任??
回復 支持 反對

要40lv上,,去到神團聖殿
再去灼熱沙漠
去左下方行,就可以見到幾個人
依官網指示既次數,解哂1-6f(要用變卷),接7f任果時就會有地殿武比你
頭1-3關可自己打,4-7再好叫人幫
解埋7f之後你就可以用指定材料去合成你想要去裝(合成c係系比你入地殿旁邊的傢伙(左手邊))
回復 支持 反對