打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 真正為石器好留言區2

由於近日有人意欲發表回覆感想,卻因post太耐而唔可以回覆,所以係呢度接落去.
因為這陣子些人想要繼續回覆對石器的感想,可是因為帖子太9了,不能回覆,故在這重新來一個接續.
POST1/第一個帖子
LINK:
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=2150494&extra=page%3D1

希望夜帝可以幫我加番以下紅色字既入第一個post度,我以經改唔到內容了.
新開了一個post給大家繼續回覆
link:
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3119451&extra=page%3D1&frombbs=1

回復

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

唉 ~~~~~~~我都好想玩返石器正服

今日心血來潮裝返,入去睇下,點知薩村人影都冇隻(我係玩香港地區),都冇玩成三年途中都有玩過私服,但玩私服得種快感,好快就唔玩,都係裝完石器之後去d討論區睇,個個都差唔多死晒/冇左石器區,得呢到多人講石器

本人建議如下:

1.其實如果華義可以起包月果到平d/免費唔洗錢
2.用點數買野,(又唔係好勁既野,咁咪比d有錢人玩晒,我係話可以用少少點買d四大洞毛,記憶毛果d,有d人可能唔想用聲望/冇聲望買,用少少點買,大家都得益)

諗到再補充
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

原帖由 Siu☆kG 於 2-10-2007 20:23 發表
我想問呢,,兩年前個時都話石器變3D,,姐係好似宜家個新魔力甘!?佢幾時更新!?有無收到風吹下!?

唔係石器轉3D   3D果隻係石器2黎...但係日本巳經停止開發左, 我朋友之前都有試過玩

回復 支持 反對

我記得我玩果陣都幾細個, 仲係我第1隻online game, 本黎就自己1個玩, 但之後發現原來身邊既朋友都有玩

咁當時我就3轉12x玩香港地區, 仲有8x石龜洞, 但唔記得幾.0了, 我好懷念果種感覺, 我記得有時升lv升到悶, 就去加加村捉下綠虎賣, 自己1個人騎住隻虎經過加加村既森林好有石器感覺, 早上就同朋友組隊升lv, 夜晚就去pk埸pk

我有一段時間因為考試所以無玩, 之後一上番線就收寵, 結果就比隻洗寵呃左...

之後石器開始失平衡, 更新得太快, 每個節日都出寵包, 多外掛, 多洗寵, 出7大騎寵, 騎機暴, 水世界, 出職業, 寵物出技能...開始慢慢出既野屈機   所以先無玩~我好希望華議可以改善, 讓大家重回8x石龜時代, 重拾石器既感覺, 向白虎既目標前進, 改善到就算係收費都無所謂...但我覺得佢巳經放棄左石器, 寧願去開發新game都唔去改善石器

我既建議係希望石器可以開新sev, 由未出白虎時期開始, 全力打擊外掛, 改善洗寵問題, 以後慢慢更新...但唔好出d野會搞到失平衡既   唔再出職業, 唔再有寵物技能(新既寵有寵物技能, 仲邊有人用舊寵 ), 唔再有7大騎(騎金飛閃太勁, 騎蛙攻太勁, 又係太屈)...等等喇

回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

原帖由 Siu☆kG 於 3-10-2007 17:29 發表

下點解,,什麼事`

原來2006年巳經日本內測緊, 香港會唔會出唔知喇~
回復 支持 反對

石器係唔係申請唔到ac

我開左WGS    明明WGS AC  係對     WGS話錯
回復 支持 反對