打印 上一主題 下一主題
收起左側

[兵陣研究] 回歸請教兵陣,麻雀各位大大幫下手

成十幾年無玩翻
由於商12已收左皮
硬食開台服
新號開左係朝鮮
想整個完美號

1:請教下四國同印度有咩兵同怪係必買?我想搞掂晒一國再轉齊甘多國

2:無想300兵,分別到最尾到底大唔大?

3:頂級兵陣有無介紹,依家太耐無玩個心無個底驚收錯晒

4:子彈依家問邊間買?我眼見好少人賣

5:啲廠成日都拍賣中係咩環境?

麻煩甘多位幫幫眼,唔該晒呀
回復

1:請教下四國同印度有咩兵同怪係必買?我想搞掂晒一國再轉齊甘多國

個人認為中國必買推薦 :
                                        -投石車 : 回魔 / 合孟獲(傳說武將)要求之一*要改造*
                                        -劉邦 : 自動回魔 / 可考慮合成貂蟬(傳說武將)

個人認為朝鮮必買推薦 :
                                        -金庾信 : 增加魔法抗性 / 可考慮合成朱蒙(傳說武將)

個人認為日本必買推薦 : /

個人認為台灣必買推薦 :
                                        -猛虎 : 增加打擊抗性 / 可考慮合成孟獲(傳說武將)作為打手

個人認為印度必買推薦 : /

2:無想300兵,分別到最尾到底大唔大?

如果有意向傳說武將發展 無想300影響絕對大,同埋既然你都想玩完美號,強烈建議無想埋。

3:頂級兵陣有無介紹,依家太耐無玩個心無個底驚收錯晒

不能作答,太多不同玩法。

4:子彈依家問邊間買?我眼見好少人賣

大田望下/ 睇下大頻都應該有人放 [溫馨提示: 官方會封用現實錢作交易既人,已有人中招,盡量收得低調啲如果真係要係入去嗌收。]

5:啲廠成日都拍賣中係咩環境?

長時間無消工作量嘅廠係會比系統收返,玩家可以係市街NPC以金錢作拍賣,價高者得

回復 支持 反對

kit2234560 發表於 23-6-2021 00:14
個人認為中國必買推薦 :
                                        -投石車 : 回魔 / 合孟獲(傳說武將)要求之一*要改造*
                                        -劉邦 : 自動回 ...

市街拍賣廠?喺邊度師兄,個流程係點樣?
唔該晒你呀????
回復 支持 反對

tamayula 發表於 23-6-2021 17:48
唔該晒你呀????

找市街內部NPC收集商_原潭處點生產設施拍賣參加競標,競標以暗標形式,不能得知他人競標金額,並採價高者得方式。
回復 支持 反對

tamayula 發表於 23-6-2021 17:48
唔該晒你呀????

入市街.係右上邊.有個商人NPC.可以睇番之前拍賣既資料.例如幾錢投到標

都可以睇到黎緊會有咩廠即將會拍賣.
回復 支持 反對

kit2234560 發表於 23-6-2021 19:38
找市街內部NPC收集商_原潭處點生產設施拍賣參加競標,競標以暗標形式,不能得知他人競標金額,並採價高者 ...

真係唔該晒@@
回復 支持 反對

無想300其實你唔係要求高戰力, 完美陣容, 差別唔大

因為後期主要輸出都係天王, 冥王, 主角

你D兵就算有無想300, 一場升Lv打怪速度都唔知有冇快1秒
回復 支持 反對

kit2234560 發表於 23-6-2021 19:38
找市街內部NPC收集商_原潭處點生產設施拍賣參加競標,競標以暗標形式,不能得知他人競標金額,並採價高者 ...

兄弟,我最後想問下,無想300既250LV斧頭巨漢要幾多先收到?
回復 支持 反對