打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] ∥國服玩家專用交流區∥

關閉 [複製鏈接]

回復 20# 馬拉松好手
想玩國服  建議你首先調整自己心態
放低自己港服既身分  將自己當係一個新手
重新去細味 體驗天龍
由開ac 跟住任務做  1小時 包你一定40級
跟住掛個全真  刷下棋 1符  去到42級就可以扲50元去地宮
地宮長期有人收費帶升  50元一個鐘    你既國服生活就由此開始
唐門依個門派 瞬間爆發唔錯  我1千毒攻  用進階技能打人一下  最高傷害9w幾
小弟隻唐門分身  只係玩左1個月到  3體4雕  10粒4毒攻only

回復 支持 反對

回復 21# 小鬼長大了
嗯......明白晒....岩岩down緊lu.......要入去睇下物價先.......同埋真喺要準備好多野......岩岩先去注冊個帳號去搵大陸個身份証生成器= =真喺好多野搞
回復 支持 反對

回復 22# 馬拉松好手
老作既身份證 自己要抄番底 改PW用   
物價:  金換元寶  比例1:1左右  
其他野你玩個陣有野唔明  再係群組問  第時拉你入群
回復 支持 反對

回復 23# 小鬼長大了
老作- - 唔得囉.........試過好多  要18 位......后尾上網搵生成器...我有影低講真....要入去睇下物價先.....因為我喺小本玩家....再放太多錢要諗下...又或者玩國服可以再激起玩天龍0既熱情多謝提供咁多有用資料
回復 支持 反對

回復 24# 馬拉松好手
小弟依家每日2隻號刷7燕同小票 箱子 星星等等  
神兵符3級20元一個   小票D碎留番自己合
1級布銀20金到 2級100金  
擊石30元 暴破石10元 御石5元
垃圾套5金 魂冰2-3元到  
合符35金    大號就刷12人  大票等等副本
平均一個星期賣一次副本產物  大約都有千幾元寶入袋(未計跑商)
因為金換比率係1比1  所以D金好值錢  
就係依3日  刷大票小票都草左7個低合符  200幾金了
神兵符3級20元一个 賣左800幾元等等
回復 支持 反對

= = 我想問有冇多開器........玩緊港服雙開   就開唔到國服    岩岩入左去玩.......真喺好唔同同港服........佢地唔明我講咩......好多地檔仲放門套- -.....不過真喺好熱鬧
回復 支持 反對

國服港人玩家最新列表:  只收錄最近1星期內都有上線既玩家
排名不分先后 (超級網通  獨步江湖ser)

幻神夜  ...
小鬼長大了 發表於 13-2-2014 12:21

今天突然興致一起就來這看看。

結果看到這帖子, 搞得我很心動。

我是兩三年前玩的 當初只玩到80多=   =

現在改變了好多,估計要重新適應,。
回復 支持 反對

去國服睇下d輕功動作 好似條蝦條咁-,-
回復 支持 反對

回復 26# 馬拉松好手
我開國服 上唔到港服 話AC被人停權
而且 當我完全投入左國服后
再上港服  個種冷清感
同埋 遊戲既運作水平(蛋,輪)
個落差感 令我放棄港服
回復 支持 反對

回復 27# v1nc3n7w0ng
其實 我地想招人去國服玩  並無任何目的 亦都唔係話 介紹一個人去國服 我地有介紹費
完全係無  只要有心既玩家加入 有遊戲上既唔明 唔識 我地都會不厭其煩咁盡量解答
只係一顆好單純既心  想召集港人係國服依個地方  開創一片天  
我成日都講 無話邊個話唔話事 或姐做大佬  我同一班朋友既目的好簡單  就係做一個領頭羊
將我地國服既經驗 感受 完完全全咁真實分享出黎   希望吸引到一班仲有心既港人黎國服
如果你地某d人有能力上到56石  有魄力將我地港人完全聚埋做一個大勢力  我真係無限支持的
最緊要係繼續追尋自己既天龍夢
回復 支持 反對