打印 上一主題 下一主題
收起左側

[原創]最最最最新!韓彩活動解說(已更新至2012年3月21日!!)

回復 8# waibbwai

您好:

對於閣下的疑問,本人已回覆,hoho72900,詳情請參閱10樓的描述。

謝謝!

Eddy321字
回復 支持 反對

回復 6# ♂步步勇♀

您好:

感謝閣下的回應。

首先,回應閣下「LV Fusion &Skill Fusion」的問題。所有裝備,閣下可以透過LV Fusion,升級裝備。另外,閣下可以透過Skill Fusion隨機地轉換上下兩個特殊能力。至於Skill 1 Fusion +1 和 Skill 1-1 Fusion +1 的分別,前者是把第一個特殊能力整個轉換,後者則改變特殊能力的百分比。

無論閣下要領取240mins / 180 mins的活動,都需要有最少三個Card Slot (領取240分鐘的Premium Event活動,需要4個Card Slot)。如果閣下覺得Card Slot不足,可以把其中一些新手裝備Delete,有關Delete新手裝備的方法,請參考本論壇的有關介紹。

謝謝!

Eddy321字
回復 支持 反對

回復 12# Eddy321

THX! 但係我根據果D DEL方法 係唔係已經用唔到 因為我將果個ioprotect傳送到桌面係執行唔到(出韓文) 我DOWN果個版係樂古置頂果個
而且有D就咁叫SKILL,SKILL2,LEVEL又係咩黎? +1係唔係即係可以用1次 +2即係兩次?
THX
回復 支持 反對

回復 13# ♂步步勇♀

您好:

有關「skill1 , skill2」,本人過去已經解說,即是這一句:「至於Skill 1 Fusion +1 和 Skill 1-1 Fusion +1 的分別,前者是把第一個特殊能力整個轉換,後者則改變特殊能力的百分比。」。Level是用來提升裝備的等級。

對於+1的意思,是「使用一次」。

至於「DEL方法」,閣下應由官方網頁下載,而非本論壇之載點,因為本論壇之載點所提供的檔案,並不能進行Del的操作。當閣下按下以下圖片中紅色框框的載點,下載「spgDownloader_100902」,利用這個downloader,便可以下載所需要版本的檔案。然後,利用圖二紅色框框的按鈕下載主程式,注意!閣下有可能閣下嘗試很多很多次,才可以連線到韓彩官方網頁下載此程式。接着,就可以按本論壇的教學,完成Del的程序。

以下檔案為「spgDownloader_100902」,閣下只需於part1右鍵解壓縮,即可。
spgDownloader_100902.part1.rar (195.31 KB, 下載次數: 43)
spgDownloader_100902.part2.rar (140.86 KB, 下載次數: 39)

謝謝!

Eddy321

回復 支持 反對

回復 14# Eddy321

多謝你咁詳細既解答
請問以下是否正確?
Skill 1 Fusion 改第1個S
Skill 1-1 Fusion  改第1個S的百分比
skill 2 Fusion 改第2個S
咁以下又係乜?
skill 2-2 Fusion(土女活動2)
skill Fusion(水女活動1)
Thank you
回復 支持 反對

回復 15# ♂步步勇♀

您好:

skill 2-2 Fusion ---> 改第2個S的發動率
skill Fusion(水女活動1) ---> 這是隨機改變第一 / 二個特殊能力的種類、秒數、百分比和發動率。
skill 2-1 Fusion --- > 改第2個S的發動秒數 ( 部分特殊能力才會出現不同秒數 )

希望幫到您,謝謝!

Eddy321字
回復 支持 反對

回復 16# Eddy321

清楚晒 感激不盡!!
回復 支持 反對

回復 10# Eddy321

姐係拎左一次 上線時間會歸零.然後再拎? 定係可以係咁禁制係咁拎- -
回復 支持 反對

我都係用WIN 7..但每日只有2個ac可以拎到一login送既卡..><"
點解既?.. D;
回復 支持 反對

我WIN7 但係240分鐘活動只可以囉一次SKILL同LEVEL?
回復 支持 反對