查看: 14162|回復: 4
打印 上一主題 下一主題
收起左側

裝/經符問題

關閉 [複製鏈接]
5樂點
經符係打怪會減?定係比怪打會減?定係2樣都會?1張經符大概用到幾耐?
元帥劍 and 風神盾 點有? 絕版?

最佳答案

查看完整內容

用命運鎖匙.奧哈瑪入第1個地下城打王,1條出4個勇者的證明 http://www.sgorpg.com/iehk/popup/sgo_iehk_popup_02_2008a.htm 劍都係用呢d證明換的 換野就要去佳雅聖城中間有個npc可以換到(要夠證明先得) 第二個地下城先係「艾格斯」 打幻土套裝bo
回復

用命運鎖匙.奧哈瑪入第1個地下城打王,1條出4個勇者的證明
http://www.sgorpg.com/iehk/popup/sgo_iehk_popup_02_2008a.htm
劍都係用呢d證明換的
換野就要去佳雅聖城中間有個npc可以換到(要夠證明先得)

第二個地下城先係「艾格斯」 打幻土套裝bo
回復

經符係打怪會減?定係比怪打會減?定係2樣都會?1張經符大概用到幾耐?

經符應該係畀怪打先會減。
引怪時唔好上符,引完返黎爆先上未抵用d。
(打新沙上住符引怪好快爆符)

元帥劍用xxx的証明換(換100lv金set果d野)

風神盾已絕版(之前用點買)
回復

...
starcash 發表於 14-7-2011 23:17

我上住符打底lv怪都用得好快

個證明可以換100lv金s(希格)?元帥劍?
點換?官網有任睇?
回復

用命運鎖匙.奧哈瑪入第1個地下城打王,1條出4個勇者的證明

劍都係用呢d證明換的
換野就要去佳雅聖城 ...
starcash 發表於 15-7-2011 17:46

thx you
回復