打印 上一主題 下一主題
收起左側

我玩左3日24lv,唔知點解好似好小人玩li個職業
li隻game好正!!個任務系統好方便,唔似得其他online game咁,要搵npc接任
跑黎跑去都晒左唔小時間>.<(相信玩過既人都知道^_^)
      1-20級好快升到(做任就ok)
1-20期間任務當中會送一部份憑依材料比你自己製造。
其他打怪會跌落。
當你升到19lv會有一個任務會送一件(不完整阿爾塔伊露,真係唔係好完整只有4個技能 同埋轉左呢個形態冇得用隱身招)
到你20lv就可以用到(可以變身啦^_^好似黑天使咁樣)
呢個時間多數會去玩下戰場同力量之戰(入到戰場最緊要唔好做先鋒..記住我地係殺手梗係偷偷摸摸隱身一個個黎啦=_=不過多數都係比弓手.神使同埋炮殺多)
先忍下手啦兄弟姐妹=.=!!20lv後既戰場先係我地既天下@_@!!
點解?因為20lv有一個任會送一件完整阿爾塔伊露全憑依比你。嘩!全憑依所有技能都出晒黎 有兩個隱身招:一個係非戰鬥狀態下使用一招係戰鬥狀態都能使用:
(呢個任係20副本任,一共有4環,所以一定要組隊先過到!!我上網睇過韓版有條友20lv獵影自己過20副=.=O晒嘴 )
首先用非戰隱身走埋敵方人多既地方,放一招範圍就會有幾條友訓左係度睇星星哈哈!!!
記住一放完就用戰鬥隱身,好走啦唔好企係度替死呀,兜到敵方後面 唔好揀人多既地方 之後再用暈招可以殺多一個(因為呢招暈係要隱身先用到)

置於技能方面我自己係咁加,打出黎比大家參考下 有唔岩請大家指正 THX!!
主動技能:幻影劈 5  掠影術1  奇襲 3  致命暗殺3  風旋斬2 亡命之擊3 恐懼 1(因為只係升到24LV所以唔完整=_=lll,同埋某D任會送技能點)
其他點我都加晒係被動技能個度
被動技能:只加3個就夠   殺手潛行-龍之氣 -強健   最好加多兩點強健,因係強健係加血既上限,我地做殺手防本來就好低so多d血好d
講住咁多先^_^~~~聽日試下玩隻弓手
最後祝大家玩得開心d 個個都可以登入到隻game.....=_=......
回復

我都係玩呢個職業~
不錯=]
回復 支持 反對

殺手最緊要撐高爆擊
下下爆擊果下爽得黎又破防
15橙武起馬扣千
兩招基本秒殺(20左右就算劍靈都唔過三千血)

15武基本可以一路用落去(+10%爆擊@0@,強3+16%0V0)
用到換藍
回復 支持 反對