打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 邊個派[後期]上左石最屈??

關閉 [複製鏈接]
高石=5-6石? 咁天山 少林 明教 星宿 都ok 武當 丐最廢 因為後期武當成長低 丐 因為外攻+2屬 太低攻 逍都算o ...
小人物1個 發表於 26-4-2011 05:20

別忘記逍遙有放大
回復

回復  呆乂呆

ec最終都係ec 打交只有補血+吸引火力的作用 殺人ed1定無分 6石ec1打1 天山/明/逍 1定 ...
小人物1個 發表於 26-4-2011 14:42

咁只限唔夠抗嘅ec啫,我本身都同唔少6石ec玩過,上足抗嘅人型坦克,真係冇得打架!
回復

6石峨打6石好難1個秋幾個架喎
所以我認為佢係1個被比幾個打
雲儿 發表於 26-4-2011 18:14

都係嗰句,上得足夠嘅抗的話,幾個打一個捱到之餘,一個打返幾個都綽綽有餘啦!
回復

回復 29# 呆乂呆

你平時打架大約咩石幾team打幾team?-.- 我打架次次看d6石ec比人秒-.- 可能他太搶眼
回復

星宿6石黎講 爆發力可以同天龍其鼓相當
加上技能大部份必中
對人地6石閃黎講 已經無視.
回復

都係嗰句,上得足夠嘅抗的話,幾個打一個捱到之餘,一個打返幾個都綽綽有餘啦!
我想講 上夠抗=雙抗18全上? 我計你6石武云抗8lv 雙600抗 仲有2種屬秒5到你?-.-  我相信無人膠到明知抗左你仲打 不如打下其他抗5到你的ec/人
回復

我想講 上夠抗=雙抗18全上? ...
小人物1個 發表於 26-4-2011 20:39

我諗你講緊嘅係打大交唔係打校場喇!兵荒馬亂嘅時候,何止幾個打一個ec吖!;P

校場計,6石ec雙抗,可以無視幾多個門派呀?起碼打少三個人先啦!

6石ec有幾多血呀?秒?真係談何容易呀!6石ec有幾多冰攻呀!ec嘅攻擊力都唔講得笑架!

公平啲,有幾多個6石門派可以一個打幾個同石架!除咗ec,我真係仲未見識過囉!
回復

回復 37# 真天龍戰神

如果上6石5係為打架而係校場1打3 我無野講-。-第2 你玩2抗 6石都得3330-。- 我計個個自制+170 鏈100 ec有30%定25%放大 但係明/天山爆發力高 ec又天生會防低。。。 校場最少都55la-。-  星宿内攻+單屬 平推超痛 少林打ec=1定輸(少林)最重要係ec上2抗最多抗5石 6石打架最少都700-抗la。。。
回復

回復  真天龍戰神

如果上6石5係為打架而係校場1打3 我無野講-。-第2 你玩2抗 6石都得3 ...
小人物1個 發表於 26-4-2011 21:17

交當然會打,校場係比試同切磋技術啫!

吓吓剩係講打大交,唔好話6石,全7都死啦!
回復

回復 38# 小人物1個

平推少林單屬+外攻X20%傷害 你覺得少林平推輸出會輸比星宿?
回復