打印 上一主題 下一主題
收起左側

新手有d野想問

關閉 [複製鏈接]
10樂點

1.魔噬魂使同魔動邊隻好?+咩點
2.有咩刻紋岩呢隻職用?
3.要人帶魔機兵幾錢同可以升到幾lv?

最佳答案

查看完整內容

魔噬魂-因為爆技爆得廣,不過個招爆技唔好升咁高lv,升1lv就夠,1lv同5lv無咩分別,但係5lv用好多mp,成400幾,不過佢有樣野唔好的,點s你個上衣,要成s穿晒,上衣個D能力值先用到,唔係點裝個D,上衣無防加 魔動使,有爆技,升lv快D,雖然爆技爆得唔廣,但係可以上下左右是但搭,上衣的能力值都係到的 2.如果你用魔噬魂,我會建議你買套鋼s,又可以穿,又可以有鋼紋,價錢就貴左D,8k到啦 魔動使你都可以用鋼s,又有紋,能力又幾可觀 ...
回復

魔噬魂-因為爆技爆得廣,不過個招爆技唔好升咁高lv,升1lv就夠,1lv同5lv無咩分別,但係5lv用好多mp,成400幾,不過佢有樣野唔好的,點s你個上衣,要成s穿晒,上衣個D能力值先用到,唔係點裝個D,上衣無防加
魔動使,有爆技,升lv快D,雖然爆技爆得唔廣,但係可以上下左右是但搭,上衣的能力值都係到的
2.如果你用魔噬魂,我會建議你買套鋼s,又可以穿,又可以有鋼紋,價錢就貴左D,8k到啦
    魔動使你都可以用鋼s,又有紋,能力又幾可觀,唔錯嫁
再唔係平平地,買返個惡K,單隻攻擊紋來,同新手技赤色光彈個D差唔多
如果你有錢,可以買返套天紋的,不過無錢的話,平平地,分流都幾好使嫁,可以回晒旁邊團友的血,用完個一陣加到3500物防同3500魔防,不過係就出技時間耐左D,同埋無得打怪,一用即回晒
3.睇你打咩同埋用唔用5經
魔機人,1小時3lv-4lv左右(爆),開5經效果更佳
魔機地, 50lv升60lv,1張5經,再加神武單打,升到1lv/h,爆的話更加易升,不過我會建議你做花任(循環任務入邊的搜集藥材,一次3萬經同$2000)
魔機天,70lv或以上,1個小時30%到,開5經更好
回復

1.魔動.
-全智
-1智1速
-27速.全智
其實無話點+點
只要自己覺得好用就得了~
2.兔.貴.太
3.通常30m-40m/1h
可以升到幾lv.
回復