打印 上一主題 下一主題
收起左側

新收AC有問題

關閉 [複製鏈接]
20樂點
90魔動  全體  免紋   有免S 海盜披 磐石左右 熊爪

呢D裝去唔去到升LV?  同埋應該去邊到升.....

另外...神級我得0級..可以去邊到升..點去= =??

唔該哂~~

最佳答案

查看完整內容

睇你去邊到升lv的,如果90lv,你有錢的話,可以上返部c子去打魔天升(如果你有),如果無,我建議以下方法咁升: 不過我建議你去新沙升(唔洗晒錢買部c子): 首先你去做花任/去吸魔機天升到91LV,之後你再解晒所有星之鑰1-9任,換個星之鑰,入口係尼中向左行,行到尾,入埋後花園,見到星之鑰,尼尼亞入口,入去,直到行到佳雅聖城,之後行到佳城的中間,轉右,見到逆寒沙漠,入去就係新沙。係入新沙之前,你一定要有加1000幾物防的裝(上 ...
回復

睇你去邊到升lv的,如果90lv,你有錢的話,可以上返部c子去打魔天升(如果你有),如果無,我建議以下方法咁升:
不過我建議你去新沙升(唔洗晒錢買部c子):
首先你去做花任/去吸魔機天升到91LV,之後你再解晒所有星之鑰1-9任,換個星之鑰,入口係尼中向左行,行到尾,入埋後花園,見到星之鑰,尼尼亞入口,入去,直到行到佳雅聖城,之後行到佳城的中間,轉右,見到逆寒沙漠,入去就係新沙。係入新沙之前,你一定要有加1000幾物防的裝(上同下),可以加埋個魔龍機甲(升左做120lv,升左之後,你係唔係120lv都用到),如果要頂新沙的一般怪,4000物防就夠啦,但係新沙入邊有種好把炮的怪-死靈魔動使,打到佢一半血,就會係咁出魔技,要頂到佢d技,最少要有4500的魔防,而魔龍機甲(120lv)可以加1000幾物防同1000幾魔防,咁樣你就可以長驅直進,升到130lv,如果單吉,平均1隻1萬-1萬1經,組最高125以下的人,5條125以下,都有5000經到,包你升lv速度快似火箭,開埋5經效果更佳
而要升神lv,梗係要去神境啦,你要上左星帝50lv左右,同埋星劍烈空先入到,而入口就係岩岩所提到星之鑰,尼尼亞入口的旁邊-神之幻境
咁係咁多,希望解答到你的疑難
回復

90Lv去星道最入升(有經又有塵又多怪)
升神Lv要用神武去神之幻境升

遺忘者森林->死亡峽谷->星道
皇城轉白再過d->神之幻境
回復

回復 2# 小小笨豬

有部50獅  40甲 = ="
同埋而家好似得2000幾防...要入返星夢睇先知
我呢個AC都係琴晚收返黎~~~所以無錢買野~~ 又唔知點賺好
回復

或者你可以考慮用c子爆魔天,爆到96lv,抽熊手同熊護(魔防熊護),加到600幾魔防的,如果想搵錢的話,你可以考慮下做花任(係循環任務入邊的收集藥材,3萬經同$2000一次,打10個怪),或者直接收星錢,再唔係你可以係魔天帶人升,40萬/h每個人
回復