收起左側

小弟對八字略知一二,有興趣既可以入來~

我又黎-v-''
出生日期:1998年-2月-4日
出生時間: 9點~11點(早上)
回復 支持 反對

我又黎-v-''
出生日期:1998年-2月-4日
出生時間: 9點(早上)
小璁仔 發表於 7-2-2011 20:48

9點前定9點後?
回復 支持 反對

嗯...希望係準啦.1994/2/18 申時 男
回復 支持 反對

嗯...希望係準啦.1994/2/18 申時 男
一口一︱︱︱ 發表於 8-2-2011 16:43

請俾西曆時間~
回復 支持 反對

申時即是下午3-5點..
回復 支持 反對

申時即是下午3-5點..
一口一︱︱︱ 發表於 8-2-2011 16:48

我知申時係乜野...
但係我要求既係西曆時間~
BTW,反正你呢條命一樣...
柔和融通,了解處世,能夠順應環境而出類拔萃~
頭腦靈活,可以隨機應變咁面對逆境,對環境既適應力都好強,可以話係風中勁草~
表面謙虛,內心強烈,比較現實主義,重視金錢~
意志堅強,做事能夠貫徹始終,膽大心細,聰明有耐心~
由於自尊心強,見到現實同理想出現距離既時候,往往會為左目的而變得不擇手段....
有驕傲好勝既心態,口頭不會承認自己既錯敗,只會自我係內心反省,但係反省過後多數都唔服氣~
亦都容易灰心依賴性高,有時諗法會不切實際,亦都會杞人憂天同埋缺乏自信,易受誘惑而感到被騙~
可能因為自尊心比較強,所以人緣唔算太好,亦都冇乜會同人妥協~
雖然做事會貫徹始終,但係做事少不免會胡思亂想,作最壞打算~
~唔準勿插~
回復 支持 反對

回復 26# ~蛇仔~

霸氣哥蛇兄真係準^_^ 100%全中...小弟佩服佩服=]
回復 支持 反對

回復  ~蛇仔~

霸氣哥蛇兄真係準^_^ 100%全中...小弟佩服佩服=]
一口一︱︱︱ 發表於 8-2-2011 18:29

THANKS~
回復 支持 反對

時間 10-13(大約尼個時間- -唔記得太多
回復 支持 反對

時間 10-13(大約尼個時間- -唔記得太多
climbex0212 發表於 9-2-2011 00:08

溫和穩重,平實正直,忍耐力唔錯,純潔,注重道德,富想像力,所以鍾意幻想同發下白日夢...
為人比較內向同有少少潔癖,感情上面可以話係脆弱個一類...
有D反應過敏既傾向,濕碎野都可能會做成膽心~
缺點係缺乏融通力,有時唔夠冷靜,因為小小既事已經可以令自己陣腳大亂~
但係又多管閒事,而且悲觀既情緒亦都會影響到人...
虛榮心同自尊心都比較強,唔鍾意受人指使,大多數會喜形於色~
手同腦都相當靈活,鑽研力專注~
有同情心既,但係又會防範人,驚好心冇好報,唔會咁容易相信人,亦都難以得到人地信任~
愛面子同埋鍾意表現自己,心裡面經常有一種唔服輸既心態...
觀人於微,容易見到人地既缺點,如果批評人地既時候一個不留神就會令人留低壞印象~
不過亦都有浪漫同完美主義既一面~
人緣方面可以話係八面玲瓏,事關你興趣多,同朋友都算多話題~
做事會有半途而廢既心態,因為你會計算而留番條後路俾自己,不過有時計得唔夠...
自己一個人靜靜地個陣都會諗下野思考下咁,諗既野大多數會傾向悲觀...
~唔準勿插~
回復 支持 反對