打印 上一主題 下一主題
收起左側

新手幾問,自認骨灰級兼依家都有玩的玩家進來回答。

關閉 [複製鏈接]
4樂點
問題一:依家仲有無月之守護裝備噶設計圖同高級噶設計圖打噶?系邊到打?
問題二:話幸運高就比較容易打出技能噶系米真噶?點樣幸運先會高?邊套裝備幸運高?
問題三:魔噬魂使噶果招範圍攻擊系用魔力還是意志噶?官網上寫WP但玩家話MP的?
問題四:新沙系邊到?同幾級先去噶?要做D咩任務先可以去到?系米低級都入得咖?
問題五:40級機甲60級機甲打咩先會出?有話打BOSS噶?甘BOSS噶地圖位置座標系邊?
問題六:有無邊個刻紋系範圍攻擊來的啊?叫咩名?需要咩?幾星幣?

最佳答案

查看完整內容

Q1 : 你想問係唔係月s的圖? 月S就打唔到的,因為有d怪唔見左,但神紋S,魔導個d都打到的 Q2 : 某程度上係易打d的,如果想幸運最高,我推介一d裝比你,防/魔防/魔攻/星/物攻古加30幸,星古600萬到,其他都係200幾萬,再唔係福神S,100萬到差唔多收到,頭的話,平平地青蛙頭加20幸,再加上天馬劍,10萬一定收到,加20幸,如果你有錢,你可以買鹿頭,加30幸,500幾萬到 Q3 : 係用魔力的,不過你個招升得好高,就要好多,成300幾一次 ...

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
siu芷 -5 7天內必須選出最佳回覆

查看全部評分

回復

Q1 : 你想問係唔係月s的圖? 月S就打唔到的,因為有d怪唔見左,但神紋S,魔導個d都打到的
Q2 : 某程度上係易打d的,如果想幸運最高,我推介一d裝比你,防/魔防/魔攻/星/物攻古加30幸,星古600萬到,其他都係200幾萬,再唔係福神S,100萬到差唔多收到,頭的話,平平地青蛙頭加20幸,再加上天馬劍,10萬一定收到,加20幸,如果你有錢,你可以買鹿頭,加30幸,500幾萬到
Q3 : 係用魔力的,不過你個招升得好高,就要好多,成300幾一次,不過範圍就大,如果你唔想用咁多mp,你升1lv就夠,基本上1lv同5lv無咩大分別
Q4 : 新沙係尼城的皇宮個到,神之幻境附近的點,不過要做完星之鑰1-9的任,先可以入到,起碼要91lv先入到,入到去佳城,轉右,直行,見到最高lv神境的入口左邊個個,XX沙漠,個到就係我地指的新沙,物防最好要3500/以上,先好入,唔係會減好多血的,而魔防要4600到(泰坦巨人s 3300到就夠),唔係的話你打打下D死靈魔動使,打到一半血,佢會係咁出魔技,扣好多血
Q5: 40級機甲,做機甲任/打1D怪就出到,而60級機甲要係星之湖最底個到-海寧,殺個個boss就有機會出到,而入之前要做任,係星之眼入口落少少,有個人,做左個任就入到
Q6 : 全星夢得1個刻紋係範圍技,就係-星月之刻紋(簡稱兔紋),現在要收都好難收,有都要成億幾,而材料需要兔上,兔腳,兔頭,兔護手,兔手(一定要升左的,1lv唔得的),而升兔護手同兔手要月精,但係月精現在都1e1個到,同埋得好少
回復

新沙係尼尼啊王 有ge 要91先入得  你去做1-9星任  低級唔入得
回復