打印 上一主題 下一主題
收起左側

老玩家想重玩 多問

10樂點
依家星夢重多唔多新手玩?
我重玩緊果陣都有OK多...
魔天 魔地 重有冇呢回事- - 重會唔會有人帶升 收費如何
重會唔會有人係台地爆魔天升LV ~.~"
我玩果陣既裝備==
C翼
新頭
月SET
天玄SET
羽頭
虹龍頭 <重有好多隻龍頭
戈翼
40 60 80 90 術盾果D
野頭
C子   飛C
鋼獅翼
白馬
最近上官網見到有咩 魔咩咩

唔知有咩新任新裝... 大約講下
另外 幸福娃娃個價...
同埋有冇特別野有得抽
如4娃 有龍之翼
7娃   有70豆..

重玩既話...平收一隻兔紋85-95LV 既AC 唔洗太多裝.. 要幾銀...

重有... 星夢ONLINE 主程式邊到有得DL..
官網果D網全部都唔得......
係咁多= ="

最佳答案

查看完整內容

新手...星夢就冇乜喇我諗. 魔天魔地仲有既...帶升既收費大約係 30-40M/HR都得.. P.S. 而家魔機兵唔係台地果D地方LU...轉晒去1個洞..係星湖果度入既. 你D裝都夠用喇. 新任新裝就冇乜...聖誕出左個任.但完左LU 好似黎緊新年會有新任..留意下啦.. 幸娃都冇咩變..我諗同你重玩果陣都1樣.. 價就7-8m 1隻 4娃龍翼40盾 5娃封頭 6娃60盾 7娃70斗 8娃熊爪熊護80盾 主程式邊度有得down我答唔到你-.- 因為我都搵唔到...sor 希望幫到你 ...

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
siu芷 -5 7天內必須選出最佳回覆

查看全部評分

回復

新手...星夢就冇乜喇我諗.
魔天魔地仲有既...帶升既收費大約係
30-40M/HR都得..
P.S.  而家魔機兵唔係台地果D地方LU...轉晒去1個洞..係星湖果度入既.

你D裝都夠用喇.
新任新裝就冇乜...聖誕出左個任.但完左LU
好似黎緊新年會有新任..留意下啦..

幸娃都冇咩變..我諗同你重玩果陣都1樣..
價就7-8m 1隻
4娃龍翼40盾
5娃封頭  
6娃60盾
7娃70斗
8娃熊爪熊護80盾

主程式邊度有得down我答唔到你-.-
因為我都搵唔到...sor

希望幫到你.
回復

轉晒去1個洞..係星湖果度入既   <姐係邊到
多多唔人係果到升= ="
如果重玩番既話我想賺錢多~~~
回復

轉晒去1個洞..係星湖果度入既
山雞 發表於 7-1-2011 14:03

星湖去星眼果個位附近會有個傳送兵..
回復

轉晒去1個洞..係星湖果度入既
山雞 發表於 7-1-2011 14:03

星湖入邊個傳送兵

如果收AC既話收我AC就岩曬
回復

其他我答唔到
  因為我都係重玩
   我用迅雷下載
    禁第1個下載(yahoo_)  
   雖然彈個網出黎係死既
   但只要等陣 迅雷就會彈個下載出黎(注:唔好關個網)
回復